BYTOČ RK – predaj 3-izb byt v TOP lokalite BA-Ružinov – Komárnická ul. BA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
1. / 9

Bratislava
Ružinov
Komárnická
pred 34 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt o výmere 66,31 m2, ktorý sa nachádza v tichej lokalite na Komárnickej ulici v Bratislave. Bytový dom je obklopený zeleňou a lokalita poskytuje všetky výhody, vrátane výbornej dostupnosti do centra a taktiež do ostatných mestských častí. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii s možnosťou prispôsobenia podľa vlastných predstáv.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, ktorá je vybavená priestrannými vstavanými skriňami, obytnej miestnosti – priestranná obývačka so vstupom do samostatnej kuchyne s novou linkou vybavenou spotrebičmi a práčkou. Z kuchyne je výstup na malý balkónik. Ďalšie dve miestnosti tvorí oddelená spálňa s východom na loggiu a menšia samostatná nepriechodná izba. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a umývadlom, WC je v samostatnej miestnosti. Okná sú vybavené interierovými a exterierovými žalúziami. Je vyhrievaný prostredníctvom ústredného kúrenia. K bytu prislúcha aj pivnica. Parkovanie je možné pred domom, prípadne v jeho okolí. Byt je k dispozícii ihneď. V lokalite je výborná občianska vybavenosť – potraviny, obchody, lekáreň, banky, reštaurácie, trh, nemocnica, park.

Cena: 189.000 €

Možný aj prenájom: 650,- Eur (+ 200,- Eur energie). V prípade prenájmu sa pri podpise zmluvy hradí 1 mes. nájomné - kaucia.

Kontakt: Andresičová Monika – 0903 468 310

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: BYTOČ RK – predaj 3-izb byt v TOP lokalite BA-Ružinov – Komárnická ul. BA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.