Kontaktné údaje

BYTOČ spol. s r.o.

Sklenárová 4

82109 Bratislava

Meno:
  Monika Andresičová
Telefón:
0903 468 310
Mobil:
0911 505 511
E-mail:
ID ponuky:
1975

BYTOČ RK – predaj priestranný 3-izb. BYT V TOP LOKALITE – Starý Ružinov – Líščie nivy B

269 000
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
2. / 9

Bratislava
Ružinov
pred 30 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký, svetlý, 3-izbový byt o celkovej výmere 76,81 m2 + loggia (5,99 m2), ktorý sa nachádza na ulici Líščie nivy v Bratislave. Byt je situovaný na 3. podlaží / 9, kde sú celkom 4 bytové jednotky. Orientácia bytu je na juhozápad do tichej pešej zóny. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii so vstupnými protipožiarnymi bezpečnostnými dverami.

Dispozícia bytu pozostáva z predsiene s keramickou podlahou. Pri predsieni sa nachádza príručná komora vybavená fixným kovovým regálom. Z haly sú samostatné vchody do spálne, izby a priestrannej obývačky, ktorá je prepojená s kuchyňou so sklenenou stenou. Všetky izby sú samostatné - nepriechodné. Taktiež je tu vstup aj do kúpeľne a WC. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou so spotrebičmi: plynová varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu, práčka a je taktiež vybavená osvetlením pracovnej dosky. Zriadený nový elektrický rozvádzač pre prívod elektriny do kuchyne.

Celý byt prebehol rekonštrukciou. Má vystierkované steny s bielou maľovkou. V celom byte sú plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, dlažba a v izbách nové plávajúce podlahy. Je vybavený aj výkonnou klimatizačnou jednotkou Daikin. Merače spotreby tepla na radiátoroch, spotreba tepla a vody sa odčítava automaticky.

Mesačné náklady na byt vrátane TV, internet, plyn, elektrina sú 150 eur. Loggia prebehla taktiež rekonštrukciou - nová dlažba a markíza.

Celý bytový dom bol nedávno zateplený a vstup do vchodu a výťahov je zabezpečený cez prístup prostredníctvom čipu. Bytový dom má k dispozícii 2 výťahy a to osobný a nákladný. V dome sú nové brány a nové poštové schránky, spoločné priestory sú zrekonštruované a udržiavané. Dom disponuje 2 samostatnými vchodmi - predným a zadným a vstupy sú vybavené nábehovou rampou pre ľahšiu manipuláciu invalidných vozíkov, alebo detských kočíkov.

Bytový dom sa nachádza vo štvrti Starý Ružinov. Je medzi Trnavskou a Záhradníckou ulicou. V tesnej blízkosti je Štrkovecké jazero, mestské trhovisko, park, obchody Billa a Lidl, Obchodné centrum Centrál, športoviská, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky. Na jednu zo škôlok je výhľad priamo z obývačky.

K bytu je na predaj aj uzamykateľný parkovací box v podzemnej garáži, ktorý sa nachádza neďaleko bytového domu na Ondavskej ul. Možnosť zakúpenia za zvýhodnenú cenu 20 000 €.

Nová cena: 269.000 € (stará cena: 279.000 € ) + parkovací box: 20 000 €

Kontakt: Andresičová Monika – 0903 468 310

Email: monikaandresic@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.