Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
820993

Bývajte v novostavbe CITYPARK s nádherným výhľadom z 19. poschodia

260 000
Plocha:  
53 m2

Bratislava
Ružinov
Plynárenská
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj exkluzívny svetlý 2-izbový byt s úžasným panoramatickým výhľadom v novostavbe CityPark Ružinov na Plynárenskej ulici v širšom centre Bratislavy. Byt s celkovou výmerou 53,58 m2 vrátane 6,38 m2 balkóna sa nachádza na 19. podlaží a je orientovaný na severo-východnú stranu. Byt sa predáva v kvalitnom štandarde vrátane kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi a vstavanou skriňou v chodbe.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:

Vstupná chodba (5,88 m2), kúpeľňa (5,10 m2), obývacia izba (19,61 m2), kuchynský kút (7,08 m2) a izba (9,53 m2).

BYTOVÝ DOM A LOKALITA:

CityPark sa nachádza v jednej z najobľúbenejších častí Bratislavy. Priamo v bytovom dome sa nachádzajú potraviny, drogéria, kaviareň a reštaurácie. V bezprostrednej blízkosti je Apollo biznis centrum a kompletná občianska vybavenosť vrátane zastávok MHD a v pešej dostupnosti OC Nivy, Central, či Eurovea.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, preverenie právneho stavu a tiarch, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Bývajte v novostavbe CITYPARK s nádherným výhľadom z 19. poschodia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.