DELTA | Priestranný 3 izbový byt, 2x loggia, Martinčekova, 82m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
1. / 12

Bratislava
Ružinov
Martinčekova
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 187 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 3 izbový byt s dvomi loggiami a veľkým šatníkom. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite, Martinčekova Bratislava II - Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 82,51 m2 vrátane dvoch loggii 13,36 m2. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí. Rozľahlosť všetkých troch izieb vám poskytne komfortné bývanie. Byt má veľkosťou skvelý potenciál zariadenia podľa Vašich vlastných predstáv a tak vytvoriť domov po akom ste vždy túžili. 

ŠTANDARD: exteriérové a interiérové žalúzie, bezpečnostné tónované okná, sieťky proti hmyzu, vstavané skrine, pôvodná drevená podlaha, dlažba v kuchyni a v predsieni, pôvodné liatinové radiátory, alarm, bezpečnostné dvere, komplet plastové okná vrátane loggií, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi - elektrická rúra, keramická varná doska, príprava na umývačku riadu a práčku. 

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, veľký šatník, obývačka, kuchyňa s malou loggiou orientovanou na západ, dve izby s loggiou orientovanou na juhovýchod.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej mestskej časti Ružinov, kde si každý nájde to svoje. Rodiny s deťmi určite ocenia detské ihrisko a škôlku hneď za domom. Tí bez záväzkov si môžu užívať široké spektrum reštaurácií, športových klubov či kultúrnych stánkov. Nič nie je príjemnejšie, ako si vychutnať rannú kávičku na balkóne či v blízkej kaviarničke, odprevadiť deti pešo do školy, či škôlky, nič nie je komfortnejšie ako vybaviť veľký nákup v blízkosti domu. Do centra sa pohodlne dostanete v pešej dostupnosti alebo s MHD. Auto si môžete bezproblémovo zaparkovať priamo pred domom.

CENA: 189 888 €  

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Alarm:
áno

Na mape: DELTA | Priestranný 3 izbový byt, 2x loggia, Martinčekova, 82m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.