Kompletne zrekonštruovaný 1-izb. byt na ul. Vlčie Hrdlo v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
28 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 321 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1-izb. byt na ul. Vlčie Hrdlo v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 28m2, umiestnený na 4. poschodí v 6-poschodovom zateplenom panelovom dome, s dvomi výťahmi. K bytu prináleží pivnica (1,8m2), byt je bez balkóna.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte sa nachádzajú 2 vstavané skrine, vymurovaný sprchový kút, vstavaná kuchyňa, ktorá je na pomer 1 izbového bytu nadštandardne veľká. V kuchyni sa nachádzajú vstavané spotrebiče (chladnička, rúra, digestor a sklokeramická dvojplatnička). V byte sa nachádzajú francúzske okná, ktoré krásne presvetlia a opticky zväčšia byt. K bytu prislúcha pivnica na tom istom poschodí ako sa nachádza byt. Mesačné náklady sú cca 100 EUR/2 osoby. V tejto sume je zahrnuté všetko (elektrika, kúrenie, voda, internet, upratovanie a starostlivosť o bytový dom).

Bytový dom prešiel pred cca. 5 rokmi kompletnou rekonštrukciou, je kompletne zateplená. O spoločné priestory sa pravidelne stará upratovacia služba, ktorá je v cene mesačného paušálu za byt. V bytovke sa nachádza kamerový systém, nová kotolňa od roku 2017, 2 výťahy. Chodba k bytom na poschodí je samostatne uzamykateľná.

Byt sa nachádza blízko Refinery gallery, Autobusová zastávka, škôlka, stredná škola, detské ihrisko, hrádza, pošta, potraviny a Kauflland s nákupným parkom je do 5 min. chôdze od bytovky. Parkovanie pri bytovke je bezproblémové. V prípade dohody je možné parkovať v oplotenom areáli bytovky.

Cena: 59.900 EUR. K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 1.600 EUR.

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Kompletne zrekonštruovaný 1-izb. byt na ul. Vlčie Hrdlo v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.