Krásny, 2 izbový byt v mestskej časti 500 bytov, Ružinov, 70m2 + loggie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Ružinov
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 41 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj štýlový 2-izbový byt s možnosťou jednoduchej prestavby na 3 izbový v jednom z najžiadanejších obytných komplexov 500 bytov, na Pavlovovej ulici. Tento byt je skvelou investíciou s ohľadom na lokalitu.

Nachádza sa na príjemnom 1. nadzemnom podlaží (nie prízemí), v bytovom dome s celkovými 3 poschodiami. Obytná plocha bytu bez loggií je 66m2, čo zabezpečuje dostatok priestoru na pohodlné bývanie. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. Tento byt nedávno prešiel starostlivou a komplexnou rekonštrukciou, čo znamená, že nový majiteľ si bude môcť užívať moderné a štýlové bývanie bez nutnosti investovať ďalšie prostriedky do úprav. Orientácia bytu na dve svetové strany, čo zaručuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.

Byt je voľný po dohode.

Ružinov patrí medzi najoblúbenejšie mestské časti, v okolí sa nachádza množstvo obchodov, škôl, škôlok, reštaurácií, či obchodných centier. V pešej dostupnosti sa nachádzajú zastávky MHD, s priamym spojom do centra. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia H+Ú. Info a obhliadky: mail: machovicova@tureality.sk, tel:+421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.