LEXXUS | Butikový 2i apartmán s loggiou v novostavbe Jégeho Alej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m2

Poschodie:  
2. / 8

Bratislava
Ružinov
Jégeho
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s., exkluzívne ponúka nový moderný 2 izbový apartmán v butikovom prevedení s príjemnou loggiou v atraktívnej novostavbe Jégeho Alej V. Štýlový apartmán sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží v jednom z dvoch osem poschodových bytových objektov s bytmi a apartmánmi so súkromnou záhradou vo vnútrobloku a množstvom oddychových zón, ktoré priamo nabádajú k odpočinku a relaxu.

Interiér je vkusne nadčasovo zariadený do posledného detailu pre náročného klienta, ktorý preferuje mestské bývanie s perfektnou vybavenosťou bez potreby ďalších vstupov a investícii. Svojou logickou dispozíciou a veľkorysou obývacou izbou je jednoznačne aktuálnym trendovým riešením ako pre jednotlivca tak pre dvojicu, ktorá vyhľadáva energiu mestského života s výbornou dostupnosťou.

Dispozíciu apartmánu s podlahovou plochou 60,84 m2 tvorí príjemná vstupná hala so šatníkom, komfortná kúpeľňa s vaňou, samostatná spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchynským kútom a veľká loggia s výmerou 4,97 m2. K bytu tiež prislúcha murovaná pivničná kobka 1 m2 na rovnakom podlaží ako apartmán. Možnosť dokúpiť aj garážové státie v podzemnej rezidenčnej garáži od developera projektu spol. Finep. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS | Butikový 2i apartmán s loggiou v novostavbe Jégeho Alej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.