Moderný 2-izb. byt, BA II. Ružinov, Jégého ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Bratislava
Ružinov
Jégeho
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 310 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny štýlovo zariadený 2-izbový byt s balkónom na ulici Jégého v NOVOSTAVBE Jégého alej v lokalite Bratislava II. Ružinov. Celková plocha bytu je 53 m2, balkón 4 m2, nachádza na 6. poschodí. Pozostáva z chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou, spálne, slnečného balkónu, priestrannej kúpeľne s toaletou a komory. Byt je orientovaný do parku na slnečnú stranu. Bytový dom je 14 poschodový, má dva rýchlovýťahy, kamerový systém, vstup do domu je pomocou čipu. Bezbariérový prístup až do bytu.

STAV BYTU:

NOVOSTAVBA. Kvalitné plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba, obklady a sanita, bezpečnostné dvere. Kuchyňa je kompletne moderne zariadená vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra).V obývačke a spálni je vstavaný šatník s veľkým množstvom úložného priestoru a integrovaný pracovný stôl.

PLATBY:

Nájom vrátane energií je 600,- eur, parkovacie miesto v garáži 50,- eur, pivničná kobka 15,- eur, internet V-net 10.- eur. Vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:

Pokojná mestská časť s kompletnou občianskou vybavenosťou. Blízko je nákupné centrum Central, Zimný štadión. Dobrá dostupnosť do centra mesta. Súčasťou areálu Jégého alej je zelená plocha.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Moderný 2-izb. byt, BA II. Ružinov, Jégého ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.