MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA ROZETA,BALKÓN, PARKING, Klincová ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
6. / 11

Bratislava
Ružinov
Klincová
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne na prenájom ponúkame krásny, slnečný, kompletne štýlovo zariadený 2-izbový byt s balkónom, garážovým parkovacím miestom, samostatným šatníkom v novostavbe ROZETA v blízkosti centrálneho trhoviska Miletičová, zimného štadiónu Ondreja Nepelu na Klincovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 49 m2 + 5 m2 balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 6.poschodí v 11 poschodovej novostavbe s dvomi výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru a novými zabudovanými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a rúrou na pečenie, s digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom, samostatným šatníkom a šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička práčka a toaleta. V obývačke je dizajnová sedacia súprava, skrinka pod televízor. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, samostatný šatník, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny Lidl, Billa, reštaurácie, kaviarne, obchody a služby rôzneho zamerania, zimný štadión, centrálne trhovisko. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy a električky.

Byt je voľný 01.06.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Bez domácich miláčikov, vhodný pre 1 alebo 2 osoby a pre nefajčiarov.

Mesačný prenájom predstavuje 680 € + 170 € energie vrátane poplatku za internet a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA ROZETA,BALKÓN, PARKING, Klincová ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.