NIVY Projekt Viktória Košická - priestranný 2i byt s loggiou, parkovacím státím na Košickej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
4. / 4

Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2-izbový byt v projekte Viktória Košická, v prestížnej a vyhľadávanej lokalite Bratislava-Ružinov, na Košickej ulici, v blízkosti novovybudovanej lokality NIVY, ktorá predstavuje nové moderné centrum Bratislavy. Realizujú sa tu najluxusnejšie projekty s množstvom bytov, kancelárií a obchodných priestorov. Byt je vhodné kúpiť aj ako investíciu na prenájom alebo na pokojné bývanie pre náročného klienta. 

Celková výmera 66,6 m2, z toho 59 m2 byt + 3,5 m2 loggia + 4,1 m2 pivničná kobka. Možnosť dokúpiť garážové parkovacie státie o výmere 13,5 m2, priamo pri výťahu. Vo fotkách nájdete aj pôdorys bytu.

Orientácia bytu je JV, na poschodí sa nachádzajú 4 byty. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2010, má recepciu, výťah, vnútroblok plný zelene a detské ihrisko len pre majiteľov bytov.

Byt sa predáva vrátane štýlového zariadenia a klimatizácie, stačí sa len nasťahovať a bývať. Byt je pekne presvetlený, veľkou výhodou sú vysoké stropy vo výške 3,1 m a veľkoformátové okná. Na loggiu sa výchadza z obývačky a aj zo spálne. Kuchynská linka je zariadená všetkými potrebnými spotrebičmi zv. Siemens, vrátane umývačky riadu a indukčnej varnej dosky. V byte je dostatok úložných priestorov - vstavané skrine v spálni a v predsieni. Byt má samostatnú toaletu a kúpeľňu so sprchovým kútom.

Celkové mesačné náklady sú do 200 eur. V byte je zavedený optický internet od Orange. 

Prečo je táto lokalita unikátna? Novovybudovaná lokalita so všetkými službami v pešej dostupnosti, relax na nábreží Dunaja, bohatý kultúrny život v historickom centre, čerstvé ovocie z Miletičky, kávička a posedenie v okolitých reštauráciách, nakupovanie v Eurovei, OC Centrál a OC Nivy.

Mestská časť Ružinov disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu školy, školky, parky s dostatkom zelene, športoviská, súkromné zdravotnícke centrum, potraviny, reštaurácie a kaviarne, množstvo divadiel, galérií, múzeí a kín. Do historického centra sa dostanete prechádzkou za pár minút, v blízkosti je vybudovaná nová autobusová stanica Nivy, viacero obchodných centier, business centier, takisto ste za pár minút na obchvate alebo na nábreží Dunaja. Výborné MHD spojenia.

Cena nehnuteľnosti je 320.000,- eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. 

Prečo si kúpiť túto nehnuteľnosť:

- prestížna lokalita

- výborná investičná príležitosť

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno

Na mape: NIVY Projekt Viktória Košická - priestranný 2i byt s loggiou, parkovacím státím na Košickej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.