NIVY, TEHLA, kompletná NOVÁ rekonštrukcia, 1. poschodie, 2i byt s balkónom, kotlom, park. stát

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Ružinov
Zvolenská
pred 77 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 76 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt v tehlovom bytovom dome v prestížnej a vyhľadávanej časti Ružinova, v tesnej blízkosti novovybudovanej lokality NIVY, ktorá sa stáva novým moderným centrom Bratislavy. Realizujú sa tu najluxusnejšie developerské projekty s množstvom bytov, kancelárskych a obchodných priestorov. Lokalita spĺňa všetky potreby moderného mestského života pre náročného klienta. Život sa presúva na NIVY.

Nevyhovujú Vám mrakodrapy so stovkami susedov? Uprednostňujete pokojné bývanie v tichej, aktraktívnej štvrti prevažne rodinných domov? Táto ponuka je potom pre Vás ideálna.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, k domu patrí uzavretý areál, v ktorom máte svoje vlastné parkovacie miesta. Areál ponúka pre obyvateľov domu taktiež priestor na oddych, či už pri grilovačke alebo ihrisko pre deti. Je len na dohode nových vlastníkov, ako tento priestor využijú.

V bytovom dome je celkovo 9 bytov, na poschodí sa nachádzajú 2 byty (3-izbový a 2-izbový), na hornom poschodí sú 3 byty. V dome sú dva spoločné priestory, a to miestnosť pre upratovačku a technická miestnosť. Vzadu v areáli sa nachádza priestranný plechový domček, ktorý slúži ako úložný priestor pre majiteľov domov, napríklad na uskladnenie bicyklov.

Bytový dom bol v priebehu rokov 2011 a 2012 kompletne zrekonštruovaný - nová strecha, zateplenie fasády, rozvody médií, úprava spoločných priestorov, okná, dvere, vstupné priestory, gressové dlažby na schodisku a spevnené plochy nádvoria. V súčasnosti prebehla rekonštrukcia schodiska a vstupu do domu cez nové hliníkové vchodové dvere so systémom videovrátnika a bola osadená nová posuvná samonosná brána. Areál a dom monitoruje kamerový systém s 3-mi kamerami. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave a má energetický certifikát B.

Celková plocha je 40,2 m2 vrátane balkóna o výmere 1,71 m2 a nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží, pod bytom sa nachádza ďalší byt. Izby sú priestranné, nepriechodné a slnečné. Orientácia bytu je na dve svetové strany, čo zabezpečuje bezproblémové priečne vetranie. 

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je dobre dispozične riešený. Byt je nasledovne zariadený:

-        kondenzačný plynový kotol osadený v technickej miestnosti

-        radiátory zn. Weissman

-        plastové profilové okná s izolačným dvojsklom a žalúziami

-        sadrokartónové podhľady s bodovými svetlami INTERPALAR a svietidlami MODISS FANY

-        bezpečnostné vchodové dvere OPAL antracit a interiérové dvere zn. Invado linea forte

-        podlaha Egger, dub Bardolino sivý s bielymi lištami

-        sanita – umývadlo zn. Laufen s chrómovým sifónom, batérie Hansgrohe, sprchový kút, závesné WC zn. Geberit

-        obklady, dlažba, sádrové stierkové omietky, elektrina - revízna správa

-        predpríprava na kuchynskú linku (možnosť indukcie).

Vo fotogalérii nájdete aktuálne fotky bytu, vizualizácie a pôdorys pre lepšiu predstavu o jeho priestore.

Mesačné náklady, ktoré hradíte správcovi sú vo výške cca 65 eur. Ohrev teplej vody a kúrenie máte vo vlastnej réžii. Hradíte len to, čo v skutočnosti spotrebujete a kúrite kedy potrebujete, nemusíte čakať na vykurovaciu sezónu. Internetové služby poskytuje viacero providerov (UPC, Telekom,..).

Pozemok pod bytovým domom je v spoluvlastníctve majiteľov bytov.

Nestačí Vám 2-izbový byt? V ponuke je na predaj celkovo 6 bytov, môžete si kúpiť druhý 3-izbový byt na tom istom poschodí a ich spojením si vytvoriť priestranný 5-izbový byt.

Centrum mesta ponúka bohatý kultúrny život s množstvom divadiel, galérií, múzeí a kín. Do historického centra sa dostanete prechádzkou za pár minút, v blízkosti je vybudovaná nová medzinárodná autobusová stanica Nivy, viacero obchodných centier Nivy, Eurovea, Aupark, Central, business centier, takisto ste za pár minút na obchvate alebo na nábreží Dunaja. MHD je vzdialené 5 min. peši. V okolí sa nachádzajú škôlky, aj školy, súkromné zdravotnícke centrum a viaceré športoviská. 

Cena nehnuteľnosti je 204.600,- eur + 15.000,- eur parkovacie státie. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky, advokátsky a hypotekárny servis.

Prečo si kúpiť tento byt:

- prémiová lokalita Nivy

- tehlový bytový dom, uzavretý areál, relax zóna

- pokojné bývanie pre náročného klienta

- výborná investičná príležitosť na prenájom

- tip makléra

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: NIVY, TEHLA, kompletná NOVÁ rekonštrukcia, 1. poschodie, 2i byt s balkónom, kotlom, park. stát

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.