Nová cena! IBA U NÁS! Kompletne NANOVO prerobený a nepoužívaný 3i byt na Martinčekovej ul., B

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Bratislava
Ružinov
Martinčekova
pred 199 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 195 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nová cena!!! RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt priamo na začiatku Ružinova, časť Nivy na Martinčekovej ulici.

Byt má výmeru 72m2 vrátane loggie, uzamykateľná murovaná pivnica v suteréne domu. Nachádza sa na 6. poschodí 6 poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Prístup do bytu priamo zo zrekonštruovaného schodiska. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 strany /obývačka spojená s kuchyňou je na juhovýchod + a 2 spálne sú orientované na severozápad/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 veľmi priestranné so samostatnými vstupmi z priestrannej chodby. vstup do kúpeľne je taktiež samostatný a z priestrannej svetlej chodby.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené: bezpečnostné dvere, kvalitné laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové a prechodové lišty; nová kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom- oddelený sklenenou zástenou od umývadla, kúpeľňa spoločná s WC: bodové osvetlenie v celej kúpeľni + na WC a vo veľkej vstupnej hale i predsieni, nová dlažba, nový veľko formátový obklad, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod na práčku, V celom byte sú nové drevené biele interiérové drevené dvere s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom+drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.

Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody, všetkých prívodov i odpadu.

Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové osadené nové vypínače a zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel. Revízna správa o rekonštrukcii elektriky je samozrejmosťou.

Nová kuchynská linka vo vysokom bielom lesku zn.IKEA so zabudovanými spotrebičmi IKEA WHIRPOOL s 5r. zárukou /chladnička s mrazničkou,sklokeramická varná doska,teplovzdušná rúra,umývačka,digestor/

Mesačné náklady iba 160,- € vrátane FO.

Slušný vchod,milí susedia.Obytný dom je kompletne nanovo zrekonštruovaný,zateplený,nové vstupné brány na číp,nový interiér domu,krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou 5 min od centra, blízko OC APOLLO, OC RETRO,OC APOLLO,zastávky MHD,MŚ+ZŠ,park,pobočky bánk,tržnica,Tesco Expres, Terno,autobusová stanica Nivy. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Konečná cena 188.800,-  EUR  zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu a to celkom nezáväzne a bezplatne

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Nová cena! IBA U NÁS! Kompletne NANOVO prerobený a nepoužívaný 3i byt na Martinčekovej ul., B

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.