PEKNÝ, ZREKONŠTRUOVANÝ 2-IZB. BYT VO VYHĽADÁVANEJ ČASTI RUŽINOVA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Ružinov
Tokajícka
pred 118 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 117 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt, ktorý sa nachádza vo veľmi žiadanej lokalite bratislavskej m. č. Ružinov na Tokajíckej ulici. Pred 5. rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane vymenenej vodoinštalácie a elektroinštalácie spoločne s poistnou skrinkou. Nachádza sa na príjemnom 2/3. poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Samotný bytový dom prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou spoločných priestorov, plastových okien, vchodových brán, poštových schránok, zvončekov, zateplenia celého bytového domu, vrátane strechy a boli vymenené aj všetky zvislé stúpačky.

Kompletná rekonštrukcia bytu obsahuje nasledovné: vymenené podlahy, dlažby, obklady, interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere zn. SHERLOCK, plastové okná s interiérovými žalúziami, vodoinštaláciu a elektroinštaláciu, vrátane poistnej skrinky.

Byt sa predáva kompletne zariadený, tak ako ho môžete vidieť aj na fotografiách. Je ideálny ako štartovací byt alebo ako investičná nehnuteľnosť, pre dlhodobý prenájom, nakoľko lokalita umožňuje bohatú občiansku vybavenosť a dostupnosť na akýkoľvek smer.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE BYTU:

* Plocha bytu: 56,8 m2

* Murovaná pivnica: 2 m2

* Balkón: 2 m2

* Poschodie: 2/3 (bez výťahu)

* Orientácia: Juh

* Kompletná rekonštrukcia

* Kompletne zariadený

* Mesačné náklady: bytový fond 140€/1osoba

LOKALITA:

* V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá je veľmi dôležitá pre pokojné bývanie. V blízkosti sa nachádza niekoľko materských, základných, stredných a vysokých škôl, obchodných reťazcov, potravín, rôzne banky, pošta, zdravotné strediská, nemocnica, lekárne, gastro prevádzky, parky, jazero, športoviská a veľa ďalšieho.

* Nechýba tu ani výborné dopravne napojenie, vrátane autobusových, trolejbusových a električkových zastávok na skok od domu.

Zastávky v okolí na 10 minút:

* Autobusy: 39, 50, 53, 61, 66, 74, 75, 78, 96, 98, 163, 196

* Trolejbusy: 60, 64

* Električky: 9

POHĽAD MAKLÉRA:

* Z môjho pohľadu daný 2 izbový byt je ideálny, pre mladých ľudí, nakoľko je to vyššie podlažie bez výťahu. Ako som už vyššie spomenul, tak je vhodný aj na veľmi dobrú investíciu dlhodobého nájmu, keďže je situovaný v atraktívnej časti Ružinova.

VÝHODY:

* Vyhľadávaná časť Ružinova

* Kompletne zrekonštruovaný bytový dom a samotný byt

* Výborná občianska vybavenosť a dopravné spojenie hneď pri bytovom dome

* Orientácia do vnútrobloku – športové ihrisko

* Zariadený, stačí si priniesť osobné veci a môže bývať

CENA: 229.000€

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

ID: 81806415

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: PEKNÝ, ZREKONŠTRUOVANÝ 2-IZB. BYT VO VYHĽADÁVANEJ ČASTI RUŽINOVA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.