PEKNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, LOGGIA, PARKING, Vietnamská ulica, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Ružinov
Vietnamská
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 95 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt orientovaný na juhozápad, kompletne zariadený so samostatnou kuchyňou a dvomi samostatnými izbami, loggiou, pivničnou kobkou v novostavbe na Vietnamskej ulici vo vyhľadávanej tichej mestskej časti Ružinov – Trnávka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 46,6 m2 vrátane loggie. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou s grilom, barovým jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na mieru v spálňach. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok a toaleta. V obývacej izbe je moderná sedacia súprava s taburetkou, konferenčný stolík, obývačková zostava, TV a soundbar + subwoofer. V spálni je pripravená manželská posteľ v rozmere (160 x 200).

K bytu je možné prenajať si garážové parkovacie miesto za poplatok 45 euro mesačne.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba s prístupom na loggiu, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza na Vietnamskej ulici v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Ohraničená je komunikáciami Rožňavská na severozápade a diaľnicou D1 v intraviláne mesta na juhovýchode. Napájajú sa na ňu komunikácie Ivanská cesta a Stará Ivanská cesta a iné ulice a komunikácie. Na jej južnej strane na východe susedí s nákupným centrom Avion Shopping Park, ktoré patrí medzi najväčšie v Bratislave i na Slovensku, na južnej strane na západe v pokračovaní ulice je nová obchodná štvrť, ktorá je tvorená komplexom administratívnych budov označených ako Lindner I, II a III a Galvaniho Business Center I, II, III a IV. Na tento komplex nadväzuje niekoľko ďalších menších nákupných centier priamo na Galvaniho ulici. V obchodnej zóne sídli alebo má zastúpenie pomerne významné množstvo slovenských aj nadnárodných spoločností prevažne zo sektora informačných technológií, medzi najvýznamnejšie patria spoločnosti Hewlett-Packard, ktorá tu má stredisko podpory pre EMEA región, spoločnosť Soitron, menšie spoločnosti NESS, Datalan, Softip a iné. Neďaleko ulice a obchodného centra je areál letiska Milana Rastislava Štefánika. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi príjemné, tiché a pekné bývanie.

Byt je voľný od 01.08.2022 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 490 € + 160 € energie vrátane poplatku za TV a internet.

Byt je vhodný ideálne pre jednotlivca alebo pár bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: PEKNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, LOGGIA, PARKING, Vietnamská ulica, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.