Pekný 4i byt, mezonet, novostavba, Octopus, Mraziarenská ulica,Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m2

Poschodie:  
4. / 9

Bratislava
Ružinov
Mraziarenská
pred 239 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, priestranný, kompletne zariadený mezonetový 4-izbový byt s loggiou, garážovým parkovacím miestom a pivničnou kobkou v novostavbe vo vyhľadávanej lokalite na rohu Mraziarenskej a Záhradnickej ulice v mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 115 m2 vrátane loggie. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 9 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru: s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, práčkou, šatníkovou skriňou na chodbe a v spálňach. V byte sa nachádza obývačka a tri spálne. Obývačka je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V Kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo a odkladacia polička. V spálňach sú pripravené postele.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba s kuchyňou, 3 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa, toaleta.

V bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v miestnej časti Ružinov. Netradičné sú recepcie pri vstupoch do objektu, drevené mostíky v záhrade, farebne koncipované celopresklené loggie ako i zaujímavý architektonický detail – ľahké kovové visuté lavičky so sklenými zábradliami spájajúce niektoré hmoty objektu. Navyše, projekt OCTOPUS HABITAT sa radí k tým zriedkavým na území hlavného mesta, kde namiesto ukrojenia z verejnej zelene developer na mieste opustenej a nefunkčnej fabriky postavil pre ľudí bývanie, s porciou zelene navyše. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, lekáreň, reštaurácie, banky, školy, škôlky, fitko, zimný štadion Vladimíra Dzurillu, Štrkovecké jazero. Pri dome zástavky MHD – autobusy.

Bytová jednotka je vybavená 24 hodinovou recepciou a strážnou službou.

Veľmi príjemné bývanie.

Byt je voľný okamžite s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 750 € + 300 € energie vrátane poplatkov za TV, internet a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 4i byt, mezonet, novostavba, Octopus, Mraziarenská ulica,Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.