Úplne nový 3-izb. byt s parkovacím státím v projekte Ovocné sady v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
1. / 8

Bratislava
Ružinov
Ivanská cesta
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Úplne nový 3-izb. byt s parkovacím státím v projekte Ovocné sady v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 64,69m2 + 2,80m2 balkón, umiestnený na 1. poschodí v 8-poschodovom projekte Ovocné sady (kolaudácia 10/2022) na Ivánskej ceste na Trnávke.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby (8,1m2), priestrannej obývacej izby (13,7m2) prepojenej s kuchyňou (10,3m2), dvoch spální (11,4m2 a 13,3m2), kúpeľne (4,2m2) a samostatného WC (2,8m2). Byt má balkón s vstupom z obývacej izby (2,8m2) a prináleží k nemu taktiež pivnica (2,20m2). Byt je orientovaný do parku. K bytu je možné dokúpiť taktiež vonkajšie parkovacie státie za doplatok vo výške 10.000 EUR.

Byt sa predáva v štandarde, ktorý zahŕňa plávajúce podlahy (v prevedení Dub medový), interiérové dvere (Dub medový), obklad a dlažba (farba slonová kosť), plastové okná.

Projekt Ovocné sady je situovaný v obľúbenej mestskej časti Trnávka pri Ivanskej ceste neďaleko známych nákupných centier Avion Shopping Park, IKEA a Pharos. Rodiny si tu prídu na svoje v najväčšom detskom centre KidsHouse, ktoré sa nachádza v tesnej blízkosti novej štvrte. Adrenalínové dobrodružstvo zas ponúka Jump Arena i najväčšia lezecká stena K2. Aircraft v susedstve Ovocných sadov vytvára priestor pre fitness i wellness. A keď si budete chcieť zaplávať, skúsiť vodné lyže alebo len tak si oddýchnuť na pláži, stačí prejsť cez most do areálu Zlaté piesky. Ďalšími benefitmi tejto lokality sú výborné napojenie na diaľničný obchvat a nová zastávka MHD.

Cena: 206.990 EUR.

K bytu je možné dokúpiť taktiež vonkajšie parkovacie státie za doplatok vo výške 10.000 EUR.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 2.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Úplne nový 3-izb. byt s parkovacím státím v projekte Ovocné sady v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.