Kontaktné údaje

Maxim s.r.o.

Dúbravská cesta 2

84104 Bratislava

Meno:
  Lucia Klinková
Telefón:
0911222985
E-mail:
ID ponuky:
LK3946

Ponúkame 3 izbový byt na Dulovom námestí v Bratislave

324 000
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Ružinov
Dulovo nám.
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt je situovaný v mestskej časti Bratislava - Ružinov (katastrálne územie Nivy) na Dulovom námestí.

Byt sa nachádza na 4.podlaží zo 6 v bytovom dome. Bytový dom je tehlový. V roku 2022 prešiel rekonštrukciou - zateplenie fasády, nový výťah a výmena stúpačiek.

Byt pozostáva z 2 nepriechodných spální, veľkej obývačky a príslušenstvo - kuchyňa s veľkou kuchynskou linkou, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, 2 vstavané skrine a priestranný balkón so vstupom z kuchyne aj z izby. Celková podlahová plocha bytu vrátane balkóna je 86,24m2. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 2,20m2.

Dispozičné riešenia a vybavenie bytu:

Z predsiene ( 6,22m2) je priamy vstup do veľkej obývacej izby. V predsieni sa nachádzajú nové vchodové bezpečnostné dvere a vstavaná skriňa, botník. Z obývacej izby (24,05m2) sa po oboch stranách nachádzajú 2 samostatné nepriechodné spálne. V obývacej izbe je veľká vstavaná skriňa s dreveným obloženim a klimatizáciou. Naľavo sa nachádza izba slúžiaca ako spálňa (15,00m2) so vstupom na balkón. Izba má veľké francúzske okná s izolačným trojsklom a sieťovými balkonovými dverami proti hmyzu. Izba vpravo môže slúžiť ako detská izba ( 18,25m2) minimálne pre 2 deti, s veľkým oknom a sieťami proti hmyzu. Jedna stena je profesionálne zvukovo odhlučnená. Z obývacej izby vedie chodba do kúpeľne. V kúpeľni (5,66m2) sa nachádza voľne stojaca vaňa s umývadlom a priestorom na práčku. WC je samostatné, o výmere (1,01m2). Na konci chodby je vstup do kuchyne( 11,70m2) Tá pozostáva z kuchynskej linky v tvare L so spotrebičmi. Veľkou výhodou je samostatná špajza a vstup na balkón z kuchyne. Balkón má výmeru 4,35 m2 s výhľadom na Dulovo námestie.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 - výmena elektrických rozvodov, nivelizácia podláh, laminátová podlaha, kuchynská linka + spotrebiče, bezpečnostné dvere, odhlučnená stena v jednej izbe, izolačné odhlučnenie okien v ďalšej izbe , nový obklad v kúpeľni + sanita, WC Geberit.

Celkové mesačné náklady sú 250 Euro/mesiac.

Orientácia: kuchyňa s obývacou izbou a spálňou SV, detská izba JZ.

V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, detské ihriská, školy, škôlky, kúpalisko delfín, MHD, autobusová stanica Mlynské Nivy, trhovisko Miletičova ,obchody (potraviny- Coop Jednota, Lidl, Tesco, bio potraviny reštaurácie, kaviarne, drogéria, lekáreň, služby), zdravotné stredisko, nemocnica Ružinov, veľké nákupné centrá na pešo - Nivy, Centrál.

Okolie a vybavenosť:  Mestská časť Ružinov disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite sú obchody, priestor na šport, relax a cykloturistiku. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlky, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.

Kontakt: Lucia Klinková,  klinkova@maximreal.sk, tel: 0911 222 985

Cena nehnuteľnosti je 324.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške  4.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a 0hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 328.000,-Eur celkom

Prečo kúpiť tento byt: 

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Výborná a žiadaná lokalita

- Do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

 

 

 

 

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Ponúkame 3 izbový byt na Dulovom námestí v Bratislave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.