Predaj 1-izb. byt v novostavbe, Bratislava/Ružinov, Ovocné sady

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Ružinov
Ivanská cesta
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BOND reality ponúka na predaj krásny 1 izb. byt v novostavbe, projekt Ovocné sady, Bratislava/Ružinov.

Nehnuteľnosť sa nachádza na 2 NP a má celkovú úžitkovú plochu 28,56 m2, z toho 24,06 m2 je vnútorná časť bytu, 1,7 m2 je pivničná kobka a 2,8 m2 balkón. K bytu prislúcha aj vonkajšie parkovacie státie.

Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, kde sa nachádza priestranná šatníková skriňa, kúpeľne s WC a izby, v ktorej sa nachádza nová kuchynská linka a je spojená s obývacou miestnosťou. Z tejto izby vedie vstup na balkón.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti obchodné centrum Avion, IKEA, napojenie na diaľnicu, na mestský obchvat v oboch smeroch, MHD zástavku. Tento projekt predstavuje moderné vkusné bývanie v novo vybudovanej mestskej štvrti, ktorej súčasťou je park s detským ihriskom, cvičiskom a materskou školou. V susedstve je možnosť využitia Aircraft, ktoré poskytuje priestor na fitness a wellness, v lete areál Zlaté piesky na kúpanie a vodné športy.

Nízke mesačné náklady 85 € / mes.

Cena bytu a pivničnej kobky 129 900,-EUR vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, ktorá pre Vás zabezpečí kvalitný obchodný a právny servis + vonkajšie parkovacie státie 15 000,- EUR.

Fotografie a texty sú vlastníctvom BOND reality.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Predaj 1-izb. byt v novostavbe, Bratislava/Ružinov, Ovocné sady

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.