Predaj 2-izb. bytu v RODINNOM DOME v Bratislave – Vrakuňa, Ihličnatá ul., s PREDZÁHRADKOU, ní

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Bratislava
Ružinov
Albrechtova
pred 320 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 308 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný MEZONETOVÝ 2-izb. byt so samostatným vchodom v rodinnom dome s 5-timi bytovými jednotkami a spoločnou zatrávnenou predzáhradkou v Bratislave – Vrakuni na Ihličnatej ul., OV, s výmerou 46,55 m2, kolaudovaný v r.2010, podiel na pozemku v podielovom spoluvlastníctve.

Dom je uzatvorený, oplotený s parkovacími miestami pre vlastníkov bytov, každý byt má samostatný vchod. K domu patrí spoločná predzáhradka s prístreškom na posedenie a grilovanie a kôlnička na bicykle.

Dispozícia: 1.NP – predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, schodisko, 2.NP – spálňa, kúpeľňa s WC, 3.NP – upravený podkrovný priestor o výmere 16 m2 prístupný stropným rebríkom (nie je zahrnutý vo výmere bytu).

Byt má bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, v kúpeľni s WC je dlažba, plastové okná so sieťkami proti hmyzu, v spálni klimatizáciu, kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, sklokeramická varná doska, digestor a elektrická rúra), vlastné elektrické podlahové kúrenie, teplá voda – bojler, náklady na služby a energie do 87€/mes./2osoby, orientácia bytu na S-V, TV UPC. Voľný ihdeď.

Cena je vrátane všetkých služieb spojených s predajom nehnuteľnosti. V cene je zahrnutý kvalitný BEZPLATNÝ hypotekárny servis - komplexné služby s vybavením úveru, poistenie kupovanej nehnuteľnosti cez zmluvného partnera CENTRUM HYPOTÉK, s r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: Predaj 2-izb. bytu v RODINNOM DOME v Bratislave – Vrakuňa, Ihličnatá ul., s PREDZÁHRADKOU, ní

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.