Kontaktné údaje

IP REAL

Radlinského 36

81107 Bratislava

Meno:
Gabriela Ilavská
Telefón:
02 5245 0110
Mobil:
0903466147
E-mail:
ID ponuky:
816084

PREDAJ 3 izb. bytu s balkônom, 65 m2 ,pôvodný stav,Rumančeková ul.

206 000
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
1. / 7

Bratislava
Ružinov
Rumančeková
pred 15 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 - izbový byt v BA - Ružinove na Rumančekovej ul. Byt o výmere 69 m2 ,vrátane balkóna (3,30 m2) je na 1. poschodí (pod bytom sa nachádza ešte byt) v zachovalom , pôvodnom, slušnom stave s plastovými oknami vhodný na rekonštrukciu. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel rekonštrukciou ako vonkajšou (zateplený, nová fasáda, nová strecha), tak i vnútornými priestormi – vstupná brána, nový výťah. Na každom poschodí sú len dva byty ,k bytu prislúcha aj pivničná kobka (1,3 m2).

Dispozícia bytu : predsieň,3 nepriechodné izby ,z toho jedna izba (obývačka) je s balkónom a prechodom do kuchyne ,samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom .Byt sa nachádza v príjemnom prostredí obklopenom zeleňou ,v blízkosti škola ,škôlky, nákupné stredisko OC RETRO,MHD v blízkosti bytového domu ,dobrá dostupnosť do centra ako aj a diaľničný obchvat .Mesačné náklady sú 140.- eur,byt je kúpou voľný.

CENA : 206 000 .- eur

KONTAKT : 0905 612 496

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ 3 izb. bytu s balkônom, 65 m2 ,pôvodný stav,Rumančeková ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.