Predaj 5-izbový rodinný dvojdom - v Bratislave, Trnávka, Bočná ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m2

Poschodie:  
1. / 1

Bratislava
Ružinov
Bočná
pred 271 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 252 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. ponúka na predaj novostavbu – samostatne stojaci 5-izbový rodinný dvojdom - v Bratislave, miestna časť Trnávka, Bočná ulica. V pešej dostupnosti je OC Tesco Zlaté piesky, Lidl, OC Avion a zastávka bratislavskej MHD.

Samostatne stojaci 5-izbový tehlový rodinný dom je súčasťou dvojdomu a je postavený na pozemku o výmere 250 m2 s úžitkovou plochou 119,74 m2 a zastavanou plochou 74 m2. Rodinný dom dispozične pozostáva z predsiene + schodiska (11,55 m2), kuchyne + jedálne prepojenej s obývačkou (28,60 m2), z pracovne (8,45 m2), z wc + technickej miestnosti (2,81 m2), z kúpelne (8,17 m2), z dvoch samostatných detských spální (14,15 + 12,53 m2), z rodičovskej spálne (12,00 m2), zo šatníka (3,39 m2) a z chodby v podkroví (7,36 m2). Odpadová voda je riešená septikom.

Rodinný dom je momentálne v štádiu hrubej stavby (viď foto). V prípade vážneho záujmu o kúpu v momentálnom stave má kupujúci možnosť zmien v prevedení stavby, hlavne elektroinštalácie, vodoinštalácie a kúrenia.

Rozsah realizácie hrubej stavby: základy, hydroizolácia základov, obvodové murivo, vnútorné nosné murivo, monolitický stužujúci veniec, stropná konštrukcia, priečkové murivo, preklady a prievlaky + plastové okná, parapetné dosky, bezpečnostné vchodové dvere.

Rodinný dom je postavený z tehál Porotherm hr. 300 mm V projekte sa počíta so zateplením polystyrénom (Isover Greywall hr. 150 mm), fasáda bude riešená kombináciou silikónovej omietky a tehlového obkladu (viď. vizualizáciu). Šikmá strecha so škridlou Terran Zenit Evo grafit, zateplenie strešnej konštrukcie striekanou izoláciou hr. 250 mm, okná Salamander – plastové, 6 komorové s izolačným 3 sklom.

Rozsah realizácie holodomu: hrubá stavba + plastové okná, parapetné dosky, bezpečnostné vchodové dvere, elektroinštalácie vnútorné – vypínače + zásuvky, vodoinštalácia vnútorná, kanalizácia vnútorná, vnútorné omietky, rozvody kúrenia v podlahách - elektrické podlahové kúrenie, elektrický zásobníkový ohrievač vody, tepelná izolácia podláh, betónové podlahy, zateplenie fasády, klampiarske konštrukcie, bleskozvod, bez zariaďovacích predmetov.

Cena: 204 000 Eur /Momentálny stav viď. foto s plastovými oknami/

Cena: 277 000 Eur /Možnosť realizácie podľa vlastného výberu viď. informácie v popise nehnuteľnosti/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Predaj 5-izbový rodinný dvojdom - v Bratislave, Trnávka, Bočná ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.