PREDAJ: Garsónka 22m2, Turčianska ul., Nivy, Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
21 m2

Poschodie:  
3. / 3

Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Ružinov
Turčianska
pred 381 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 369 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CENA DOHODOU !! Exkluzívne ponúkame vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Starého Mesta, len 10 minút voľnou chôdzou do centra na predaj garsónku o výmere 22 m2, nachádzajúcu sa v tehlovom bytovom dome na Turčianskej ulici, časť Nivy, Bratislava.

Tehlový bytový dom na Turčianskej ulici disponuje 3 podlažiami bez možnosti využitia výťahu. Bytový dom má novú vstupnú bránu ovládanú domácim vrátnikom. Ponúkaná garsónka na predaj sa nachádza na 3 podlaží a disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou, toaletou, izbou a pivničnou kobkou v suteréne domu. Orientovaná je na juhozápad, čiže je dostatočne slnečná. V roku 1989 boli rekonštruované elektrické rozvody v byte. Bytový dom má odsúhlasenú rekonštrukciu spoločných priestorov naplánovanú na roku 2016 a to zavedenie meračov tepla a čiastočnú rekonštrukciu strechy, výmena okien v spoločných priestranstvách. Mesačné náklady na byt sú vo výške 50 Euro + mesačný poplatok na spotrebu el. energie.

TIP MAKLÉRA: Bytový dom sa nachádza v tichej časti s bezproblémovým parkovaním. V blízkosti sú výborné nákupné možnosti - trhovisko Miletičova, Billa, Tesco, perfektná občianska vybavenosť. Na dosah zástavka MHD, výjazdy na všetky smery Bratislavy.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné

Na mape: PREDAJ: Garsónka 22m2, Turčianska ul., Nivy, Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.