Predaj nový 3 izbový byt v novostavbe Danubius

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Bratislava
Ružinov
pred 15 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt v novostavbe Danubius na Trnavskej ceste v Ružinove.

Lokalita: Bratislava - Ružinov

Počet izieb: 3

Výmera: 83,4m² + 8,6m²

Financie: 429 999,— EUR

Popis: Byt sa nachádza na 14. poschodí s krásnym výhľadom.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatné WC, kúpeľňa, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na loggiu, dve samostatné izby.

Byt sa predáva v štandardnom zariadený, ktoré zahŕňa laminátovú podlahu, interierové dvere, obklad, dlažba a sanita v kúpeľni, audiovrátnik, podlahové kúrenie.

V cene bytu je aj kuchyňa so spotrebičmi od značky Dankuchen.

Taktiež je v cene bytu parkovacie miesto v podzemnej garáži s pivničnou kobkou.

LOKALITA

Môžete si vyraziť na neďaleké vonkajšie kúpalisko a užiť si spoločné vodné radovánky alebo sa ísť korčuľovať či bicyklovať do nového parku, ktorý je obklopený nádherným prírodným prostredím s jazierkom a stromami. Malé deti sa tu radi pohrajú na ihrisku. Ďalšie detské ihrisko máte doslova za rohom, len pár minút chôdze od svojho domova.

Obchodný dom CENTRÁL je dostupný pešou chôdzou a ponúka množstvo praktických a štýlových obchodov. Priamo v areály Jégého tiež môžete zájsť pre čerstvé pečivo do miestnej pekárne a pre čerstvú zeleninu sa môžete zastaviť na neďalekom trhovisku. Lokalita má plnohodnotnú občiansku vybavenosť a výborné dopravné napojenie MHD.

Danubius One architektonicky nenásilne nadväzuje na už zrealizovanú okolitú zástavbu a spolu so susednými domami vytvára prirodzený kľudný vnútroblok so záhradou, určený pre spoločné chvíle odpočinku s rodinou a priateľmi. Do prírody nemusíte chodiť ďaleko, priamo pod vašimi oknami sa bude nachádzať rozkvitnutá lúka s vodnými kaskádami, ktoré budú súčasťou vnútrobloku.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: malovec@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.