Predaj SKOLAUDOVDOVANÝ 2 izbový byt ZWIRN 1 Bratislava RUŹINOV - NIVY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
7. / 4

Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Real – H,s.r.o. . ponúka na predaj 2- izbový byt v projekte ZWIRN 1 , Bratislava Košická ulica, mestská časť Ružinov - Nivy. Byt sa nachádza v dokončenej 1. etape projektu ZWIRN. Kolaudácia stavby bola v októbri 2023, dňa 05.10.2023 bolo vydané kolaudačné rozhodnutie, právoplatnosť nadobudla účinnosť 07.11.2023. Aktuálne je zapísaná rozostavaná stavba a prebieha zápis kolaudačného rozhodnutia. Byt sa nachádza na 3/7 poschodí ( 4 nadzemné podlažie ) s celkovou podlahovou plochou 56,19 m2 ( byt 53,95 m2 + pivnica 2,24 m 2 ) + balkón 4,98 m2.K bytu je možnosť dokúpiť garážové státie č. 130 na – 2 podlaží.

Rozmery jednotlivých miestností a príslušenstva:

Chodba 5,65 m2

Kúpeľňa 6,26 m2

Izba 14,35 m2

Obývacia izba 19,34 m2

Kuchyňa 8,35 m2

Pivničná kobka 2,24 m2

Balkón 4,98 m2

Dispozičné riešenie:

Zo vstupnej chodby je prístup do všetkých miestností v byte. Pri vstupe sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou. Nočnú časť tvorí samostatná spálňa. Najväčšou miestnosťou je kuchyňa spojená s obývačkou, z ktorej je prístup na veľký balkón. Orientácia bytu je na JUH a výhľad z izieb je do vnútrobloku a na Pradiareň. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne.

Technické informácie:

Vybavenie bytu je v dokončenom modernom štandarde:

bezpečnostné protipožiarne dvere certifikované v 3. bezpečnostnej triede , okná s hliníkovým profilom a s izolačným 3-sklom drevené 3 vrstvové parkety hrúbky 14 mm v izbách a na chodbe, interiérové dvere s obložkovou zárubňou bez polodrážky a so skrytým kovaním, v kúpeľni je gresový obklad o rozmere 600x600x9,5 mm, kúpeľňová sanita – WC, smaltovaná vaňa, keramické umývadlo s batériami a príprava na napojenie práčky a sušičky. V byte je teplovodné podlahové vykurovanie a v kúpeľni taktiež aj teplovodné rebríkové vykurovacie teleso. V každej miestnosti je samostatný termostat na ovládanie teploty vzduchu. Byty disponujú stropným chladením. Zásuvky a spínače zn. Legrand, domáci videotelefón. V štandarde je kompletná predpríprava na montáž kuchynskej linky. V byte sú rozvody pre TV a optický internet. Exteriérové tienenie, diaľkovo ovládané žalúzie.

K bytu je možné dokúpiť 1x parkovacie státie v podzemnej garáži v cene 29.900 €

Mesačné náklady na byt sú 130,-eur + 20,- eur garáž

Bytový dom:

Bytový dom je prvou z troch etáp projektu ZWIRN spája všetky atribúty príjemného bývania – atraktívnu lokalitu, výhľad na priestranné nové námestie a k tomu pokojné vnútrobloky so zeleňou a detskými ihriskami. Všetky tri bytové domy spĺňajú prísne energetické štandardy súčasných novostavieb. Dosahujú max. osem podlaží, pričom dve horné poschodia sú smerom od Košickej ulice ustúpené. Veľkorysé námestie pred historickou budovou Pradiareň 1900 prepája túto dominantu celej štvrte s celým projektom ZWIRN a ponúka priestor na relax, príležitostné podujatia, trhy alebo menšie kultúrne akcie. Moderné bytové domy ZWIRN dopĺňajú zelené dvory vo vnútroblokoch, svoje si tu nájdu rodiny s deťmi, mladí ľudia, ale aj najstarší obyvatelia. Všetky potrebné služby a funkcie nájdu obyvatelia štvrte ZWIRN priamo v parteri bytových domov alebo v blízkej dostupnosti od svojich domovov. Parkovanie zabezpečuje podzemná garáž a celá zóna ostáva neprejazdná.

Lokalita a okolie:

Dulovo námestie je TOP lokalita blízko centra. Historická PRADIAREŇ 1900 má svoje čaro s reštauráciami a obchodnými priestormi. Nákupné centrum a Autobusovú stanicu NIVY, Nákupné centrá EUROVEA a CENTRAL, trhovisko MILETIČOVA, školy, škôlky, historické CENTRUM mesta, nábrežie Dunaja, kúpalisko DELFÍN. Výborná dopravná dostupnosť na obchvaty mesta a spoje MHD.

Cena bytu :

321 000,- EUR s možnosťou financovania aj hypotekárnym úverom s ktorým Vám radi pomôžu naši hypotekárni poradcovia bezplatne

Cena garážového státia: 29.900,- EUR

Kontakt: Real-H,s.r.o

Office: Hraničná 20B, 821 05 Bratislava

Hana Bačiková 0903 215 200

Email: h.bacikova@gmail.com

www.realh.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Predaj SKOLAUDOVDOVANÝ 2 izbový byt ZWIRN 1 Bratislava RUŹINOV - NIVY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.