PREDANÉ ZA 6 DNI:1,5 izbový byt, Bratislava - Ružinov, predaj slnečného bytu vo výbornej lokal

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
6. / 6

Vek stavby:  
< 50 rokov
Bratislava
Ružinov
Mesačná
pred 495 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 369 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: príjemný 1,5 izbový byt, Bratislava - Ružinov – Mesačná ulica, podlahová plocha bytu 42 m2, celková plocha bytu 46 m2, 6. poschodie zo 6.

DISPOZÍCIA BYTU: vstupná chodba, z ktorej sa vchádza samostatne do priestrannej obývačky s loggiou, do kuchyne, do kúpelne a do WC. Z kuchyne sa vchádza do útulnej izby.

POPIS BYTU: byt je cca 45-ročná panelová stavba. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou - má murované jadro, na stenách sú stierky, osadený je plastovými oknami s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V kúpeľni je zabudovaná vaňa, umývadlo a je tam aj dostatok miesta aj na práčku. Podlaha v izbách je plávajúca, zbytok je keramická dlažba. V kuchyni je nová kuchynská linka. V izbe je vstavaná skriňa ROLDOR, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Je v nej možnosť pohodlne umiestniť aj dvojposteľ. Ústredné kúrenie je regulovateľné termostatickými ventilmi a pomerovými meračmi tepla. V byte je rozvod kábla na káblovú televíziu. Pivničná kobka sa nachádza na poschodí bytového domu. Výhodou tohto bytu sú aj nízke mesačné platby, a to len 71 €/mes. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú a zateplenú strechu, nové stúpačky, poštové schránky a novú bránu na čip.

LOKALITA BYTU: byt má výhodnú južnú orientáciu, ktorá ho robí slnečným a svetlým, a preto sa v ňom budete cítiť prijemne. Nachádza sa v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou - materská, základná, stredná škola a paneurópska vysoká škola práva, obchody, obchodné domy Avion a Ikea, zdravotné stredisko a nemocnica s poliklinikou, kostol, MHD, takže budete mať všetko potrebné na dosah. Okolo domu je veľa zelene - tichý parčík slúži na prechádzky a venčenie psov, ale zároveň vytvára príjemný chládok a relax v horúcich letných dňoch. Detské ihrisko v bezprostrednej blízkosti je vodné na bezpečné hranie vašich detí. Na diaľničný obchvat to máte len pár minút.

Cena: 85 000 €.

ZAVOLAJTE MI čo najskôr na číslo 0905 472 808 a dohodnite si nezáväznú obhliadku.

Ak táto nehnuteľnosť nie je celkom podľa vašich predstáv, POZRITE SI NA NAŠEJ WEB-STRÁNKE ďalšie ponuky, medzi ktorými sa môže ukrývať vami vysnívaná nehnuteľnosť. Alebo VYPLŇTE A ODOŠLITE E-MAIL so svojimi predstavami o bývaní. Pokúsime sa ich čo najskôr naplniť.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: PREDANÉ ZA 6 DNI:1,5 izbový byt, Bratislava - Ružinov, predaj slnečného bytu vo výbornej lokal

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.