Slnečný, 1 izb s loggiou, 43 m2, p. 6/11, veľké parkovisko, Ružinov, Vlčie Hrdlo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 213 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný, 1 - izbový byt s výhľadom na mesto s hradom v Ružinove, na ulici Vlčie hrdlo (INOVEC - oproti Slovnaftu pri plavárni). Byt má rozlohu 43 m2 vrátane loggie. Nachádza sa na 6. poschodí v 11. poschodovom dome. Murovanú kúpeľňu s vaňou, práčkou, WC oddelené, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, novú kuchynskú linku, sporák, chladničku, nové radiátory, skrine, písací stôl, stolička, vešiaková stena, postele s úložným priestorom, nočný stolík, TV. Voľný ihneď, bez hypotéky. Pred domom je veľké parkovisko, kde je dostatok miesta na parkovanie. Dom má dva nové výťahy a kamerový systém aj na parkovisku. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Priamo pri dome je prístup na hrádzu k Dunaju a do Vrakune. Mesačné náklady správcovi na 2 osoby 106 € + poplatky za elektrinu.

Mestská časť Ružinov disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Cena bytu je 82 990,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Slnečný, 1 izb s loggiou, 43 m2, p. 6/11, veľké parkovisko, Ružinov, Vlčie Hrdlo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.