SUPER CENA !!!,Pekný 2i byt,novostavba,parking,Na Križovatkách,Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Ružinov
Na križovatkách
pred 231 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 231 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame Vám na prenájom úplne nový veľmi pekný 2-izbový byt kompletne dizajnovo zariadený s balkónom a s vonkajším parkovacím miestom v novostavbe na ulici na Križovatkách v novej obytnej zóne vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov – Trnávka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 52 m2 s balkónom. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na v 6-poschodovej novostavbe s výťahom a oknami otočenými do dvora, čo zabezpečuje pokojné prostredie s výhľadom na súkromný uzavretý areál. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, vstavanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou a vstavanou práčkou na 7kg prádla. V kúpeľni sa nachádza úplne nový sprchovací kút a toaleta. V obývacej izbe je rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík na mieru pod televízor. V spalní je pripravená manželská posteľ, nočné stolíky, šatníková skriňa. Samozrejmosťou sú bezpečnostné interiérové dvere, veľkoplošná laminátová podlaha, Kúpeľňa: keramická dlažba, Balkón: keramická dlažba.

Možnosť prenajať si parkovacie miesto za príplatok priamo od majiteľa.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, 1 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa spojená s toaletou, balkón s prístupom z obývačky.

Byt je úplne nový, vonia ešte novotou.

Bytový dom sa nachádza na Galvániho ulici v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Ohraničená je komunikáciami Rožňavská na severozápade a diaľnicou D1 v intraviláne mesta na juhovýchode. Napájajú sa na ňu komunikácie Ivanská cesta a Stará Ivanská cesta a iné ulice a komunikácie. Na jej južnej strane na východe susedí s nákupným centrom Avion Shopping Park, ktoré patrí medzi najväčšie v Bratislave i na Slovensku, na južnej strane na západe v pokračovaní ulice je nová obchodná štvrť, ktorá je tvorená komplexom administratívnych budov označených ako Lindner I, II a III a Galvaniho Business Center I, II, III a IV. Na tento komplex nadväzuje niekoľko ďalších menších nákupných centier priamo na Galvaniho ulici. V obchodnej zóne sídli alebo má zastúpenie pomerne významné množstvo slovenských aj nadnárodných spoločností prevažne zo sektora informačných technológií, medzi najvýznamnejšie patria spoločnosti Hewlett-Packard, ktorá tu má stredisko podpory pre EMEA región, spoločnosť Soitron, menšie spoločnosti NESS, Datalan, Softip a iné. Neďaleko ulice a obchodného centra je areál letiska Milana Rastislava Štefánika. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Byt je voľný okamžite.

Mesačný prenájom predstavuje 550€ + 100€ energie pre jednu osobu.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: SUPER CENA !!!,Pekný 2i byt,novostavba,parking,Na Križovatkách,Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.