Úplne nový 3-izbový byt v projekte ZWIRN

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
2.

Bratislava
Ružinov
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkaný úplne nový (ešte neobývaný) 3-izbový byt s rozlohou 75 m2 a balkónom ​sa nachádza v projekte Zwirn na Košickej ulici neďaleko autobusovej stanice a nákupného centra Nivy.

DISPOZÍCIA

Byt je súčasťou prvej dokončenej etapy projektu a nachádza na 2. poschodí s výhľadom do zeleného dvora. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s walk-in šatníkom, kúpeľne, samostatného WC, 2 spální (z toho jedna je zariadená čiastočne) a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež balkón prístupný z obývacej izby.

VYBAVENIE

Byt sa prenajíma zariadený nábytkom namieru navrhovaným interiérovým architektom. Je vybavený nadštandardnými interiérovými materálmi (drevené parkety, hliníkové okná s trojsklom a elektrickými exteriérovými žalúziami). V celom byte sa nachádza stropné chladenie a podlahové kúrenie. Kuchynská linka je vybavená všetkými základnými elektrospotrebičmi. Súčasťou vybavenia je tiež práčka v kúpeľni. Byt poskytuje dostatok úložného priestoru v podobe vstavaných skríň a walk-in šatníka pri vstupnej chodbe. V každom byte je umiestnený moderný videovrátnik, ktorý okrem návštev zaznamenáva aj presný čas, dátum a počasie.

LOKALITA

Projekt ZWIRN od developera YIT je situovaný v obľúbenej a zabývanej lokalite pri Dulovom námestí. Okrem špičkovej architektúry vyniká aj svojimi kvalitnými spoločnými a verejnými priestormi, ktorých súčasťou je napríklad priestranný zelený vnútroblok s oddychovými zónami či námestie pred historickou Pradiarňou 1900 ponúkajúce najmä v letných mesiacoch širokú škálu podujatí. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú školy, zastávky MHD a nákupné centrum Nivy s bohatou ponukou služieb. Samotný projekt v blízkej budúcnosti ráta s plnou občianskou vybavenosťou vďaka lokálnym prevádzkam nachádzajúcimi sa na prízemí objektu.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 280 EUR/mesiac. K bytu prislúcha pivnica a parkovacie miesto v podzemnej garáži. Pre všetkých obyvateľov ZWIRNu je taktiež k dispozícii spoločná miestnosť pre uskladnenie bicyklov s možnosťou ich umytia či dofúkania kolies.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.