REZERVOVANÉ - Veľký klimatizovaný a čiastočne zariadený 2-izbový byt v Prievoze

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Bratislava
Ružinov
Hrachová
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitný Profík Vám ponúka veľký klimatizovaný a čiastočne zariadený 2-izbový byt na Hrachovej ulici č. 10 v Bratislave – Ružinove.

Byt sa nachádza v uzavretom súkromnom bytovom komplexe s 24-hodinovým monitorovaním a vrátnicou. Nehnuteľnosť je situovaná na 2. podlaží novostavby postavenej v roku 2008. K bytu prislúcha murovaná pivnica a parkovacie miesto v podzemnej garáži (11m²) v cene 15.000,- € ktoré nie je zahrnuté v cene bytu. V samotnom bytovom dome je prístup do bytu riešený priestornou presklenou pavlačou.

Byt: Nachádza sa na 2/4 poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom s ďalšími 19 bytovými jednotkami vo vchode. Obytná plocha samotného bytu je 65 m² + loggia (6,55m²) + pivnica (1,94m²). V celom byte sú plávajúce podlahy, v kúpeľni a v časti vstupnej chodby sú kvalitné dlažby. Byt je slnečný a svetlý.

Dispozícia: V byte je priestranná vstupná chodba, do ktorej sa vchádza cez bezpečnostné vchodové dvere. Rozlohou veľkorysá obývacia izba je spojená s kuchyňou, kde je kuchynská linka vyrobená na mieru, so zabudovanými spotrebičmi BOSCH (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra). Z obývacej izby je vstup na loggiu. Z chodby je ďalej vstup do kúpeľne s veľkou vaňou z ktorej sa prechádza do samostatnej toalety. V toalete je dostatočný priestor pre umiestnenie práčky a sušičky. Z obývacej izby je riešený vstup do spálne. Obývacia izba s kuchynským kútom aj spálňa sú orientované na juhozápad.

Zariadenie: Byt sa predáva čiastočne zariadený s dreveným jedálenským stolom so stoličkami, obývacou stenou, kompletne vybavenou kuchynskou linkou so spotrebičmi, manželskou posteľou so stolíkmi a s klimatizáciou. Vo vstupnej chodbe je vstavaných 7 vedľa seba stojacích „rolldorových“ skríň v celkovej dĺžke 5m.

Lokalita: Hrachová ulica je súčasťou mestskej časti Ružinova – Prievoz. V sídliskovej časti je veľa zelene a detské ihrisko. Vďaka tejto svojej polohe byt ponúka vynikajúcu, kompletnú a dostupnú občiansku vybavenosť, bezpečné bývanie s dobrou dostupnosťou do centra mesta a rovnako tak s výborným prístupom na bratislavský obchvat.

Parkovanie: Vlastné parkovacie miesto s plochou 11m² Ďalšie parkovanie je možné na vonkajších parkovacích plochách v uzavretom a stráženom bytovom komplexe.

Realitný Profík je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, poplatky za notársku úschovu spojenú so zaplatením kúpnej ceny, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Všetky použité fotografie a video sú majetkom realitnej kancelárie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÉ - Veľký klimatizovaný a čiastočne zariadený 2-izbový byt v Prievoze

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.