Veľký 1 izbový byt v novostavbe v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
1.

Bratislava
Ružinov
Tomášikova
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 306 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľký 1 izbový byt (cca 50 m2) v novostavbe na Tomášikovej ulici v atraktívnej časti Bratislavy (Ružinov) s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum RETRO, školy, park, jazero, veľa možností športového aj kultúrneho vyžitia. Výborná dostupnosť MHD, priamy spoj na letisko.

Byt sa nachádza na prvom poschodí, má samostatné WC a kúpeľňu, veľká obývacia izba je od kuchyne oddelená barovým pultom. Prenajíma sa kompletne zariadený so všetkými spotrebičmi – TV, sporák, chladnička s mrazničkou, práčka, mikrovlnka.

Cena prenájmu je 500Eur + 80Eur energie

Kontakt: Bc. Adriana Buriková, adriana.burikova@artegos.eu, tel.: 0950 861 583

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

V súlade s ustanoveniami zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľký 1 izbový byt v novostavbe v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.