Kontaktné údaje

REINS GROUP s.r.o.

Za kasárňou 1

83103 Bratislava

Meno:
  REINS
Telefón:
0948299939
E-mail:
ID ponuky:
1111112000638

Zariadený 2 izbový byt s loggiou po rekonštrukcii - Mesačná ul. Ružinov, Bratislava II

198 000
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Ružinov
Mesačná
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemný, bezbarierový 2 izbový byt s veľkou loggiou, kompletne zariadený a zrekonštruovaný vo vyhľadávanej lokalite na Mesačnej ulici 3. Bratislava - Ružinov.

POPIS BYTU

Byt má úžitkovú plochu 54,1m2 + 6,75m2 loggia + 1,14m2 pivnica, je situovaný na 2 podlaží 6 poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej okienkom s obývacou izbou, obývacia izba, spálňa, kúpeľna s WC, veľká loggia prístupná z kuchyne a obývačky.

Byt je veľmi vkusne prerobený a zariadený, kuchynská linka so spotrebičmi a ostatný nábytok sú v cene bytu.

BYTOVÝ DOM

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, nový výťah, bezbarierový vstup. Parkovanie pred domom a na veľkom parkovisku pri dome.

LOKALITA

Výborná lokalita v Ružinove poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v okolí domu. V blízkosti parku Ostredky, rýchla dostupnosť do mesta, nákupných centier VIVO, AVION, IKEA.

CENA

Cena bytu je 198.000,- EUR, zahŕňa právne poplatky, poplatky do katastra, pričom kúpne zmluvy sú autorizované advokátom. Samozrejmosťou je možnosť financovať kúpu na hypotekárny úver, s čím Vám ochotne pomôže náš hypotekárny špecialista.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne na obhliadke alebo na tel.: 0948299939 email: cepcek@reins.sk

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú prevažne vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Zariadený 2 izbový byt s loggiou po rekonštrukcii - Mesačná ul. Ružinov, Bratislava II

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.