Kontaktné údaje

IVMO-real, spol. s r.o.

Lesná 10

81104 Bratislava

Meno:
Ing. Monika Nováková
Telefón:
+421905450900 +421910450900
E-mail:

REZERVOVANÉ 3i. byt so ZÁHRADOU a parkingom, BA III - Vajnory, ul. Uhliská, aj so zariadením

360 000
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
prízemie / 2

Vek stavby:  
< 5 rokov
Bratislava
Vajnory
Uhliská
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

*** REZERVOVANÉ ***

Predaj luxusného 3 izb. bytu v tichej lokalite na začiatku mestskej časti BA III - Vajnory, ul. Uhliská, so zariadením, záhradou a jedným exteriérovým parkovacím stojiskom priamo pred domom v cene predaja.

Byt je situovaný na prízemí 3podl. rodinného domu, kol. 2016 s 3 samostatnými bytovými jednotkami (na každom podlaží jeden byt). Rodinný dom je súčasťou uličnej radovej zástavby, je však postavený ako posledný v rade na konci ulice, vstup do záhrady patriacej k bytu je možný aj cez bránku pri dome (viď foto), nie len vstupom na záhradu cez samotný byt.

Úžitková plocha bytu je 75m2 + pozemok patriaci k bytu 138m2.

Interiér bytu je prevedený v elegantnom, nadčasovom štýle s dôrazom na prepracovanosť detailov. Atmosféru dotvárajú stropné podhľady so štýlovým osvetlením, kamenný obklad v kuchynskej časti, dizajnové tapety, na mieru vyrobená kuchynská linka vo vysokol lesku...K dispozícii je komfortná kúpeľňa s vaňou a s odkladacím priestorom, úložný priestor v byte je riešený formou šatníkových systémov „rolldoor“ vo vstupnej časti bytu, v kúpeľni a v jednej zo spálni.... v druhej spálni je klasická šatníková trojdverová skriňa.

Integrálnym prepojením interiéru a exteriéru bytu a zároveň jedinečným benefitom bytu je starostlivo udržiavaná záhrada s terasou, ktorá kvalitu bývania v byte posúva na úroveň porovnateľnú s bývaním v klasickom rodinnom dome ...V letných mesiacoch sa záhrada s terasou stáva nezameniteľným miestom na relax a príjemné posedenia s priateľmi ....Záhrada je vybavená závlahovým systémom a „domčekom“ na odkladanie záhradného náradia.

Byt, resp. ulica Uhliská má v rámci mestskej časti Vajnory strategickú polohu, v blízkosti sa nachádzajú potraviny, zastávka MHD (pravidelná linka do centra mesta), Lidl 10 min, zdravotné stredisko a pošta 10 min, obchodné centrum Vajnoria 15 min. V mestskej časti Vajnory je taktiež železničná stanica, ZŠ, MŠ, športová hala, fitnescentrum, wellnes so saunami „Dobrá Lipa“, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum Vajnoria.....

Pre športovcov je k dispozícii priame napojenie na cyklotrasu do Rače, rôzne turistické chodníky a obľúbené Vajnorské jazerá. ______________________________________________________________________

Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku nehnuteľnosti Vám radi zabezpečíme, aj cez víkend:

tel: 0905 450 900, 0905 100 105

e-mail: monika.novakova@ivmoreal.sk, ivmoreal@ivmoreal.sk

______________________________________________________________________

©Text, fotografie, pôdorys a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom spoločnosti IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ 3i. byt so ZÁHRADOU a parkingom, BA III - Vajnory, ul. Uhliská, aj so zariadením

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.