Kontaktné údaje

IPB Real s.r.o.

Kominárska 2,4

832 03 Bratislava

Meno:
Petra Osvaldová Brnová
Telefón:
0904 368 965
E-mail:
ID ponuky:
995

2-izb. mezonetový byt na Ihličnatej ul. vo Vrakuni

150 000
Plocha:  
46 m2

Bratislava
Vrakuňa
Ihličnatá
pred 19 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. mezonetový byt na Ihličnatej ul. vo Vrakuni. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 46,55m2, umiestnený v 12-ročnej zateplenej novostavbe 2-podlažného rodinného domu s piatimi bytovými jednotkami s vlastným parkovaním a spoločným pozemkom. Orientácia nehnuteľnosti na severozápad.

Mezonetový byt je pripojený na dôležité inžinierske siete - voda, elektrika, kanalizácia. Vykurovanie je riešené elektrickým kotlom prostredníctvom podlahového kúrenia na prízemí, ako aj ohrev teplej vody bojlerom. Mesačné náklady sú vo výške 96 EUR/1 osoba. TV a internet od spoločnosti UPC.

Dispozičné riešenie mezonetu vhodne oddeľuje dennú a nočnú časť. Na prvom podlaží sa nachádza vstup do bytu. Otvorený priestor vytvára kuchyňa, ktorá je spojená s obývacou izbou. Druhé podlažie oddeľuje drevené schodisko. Kúpeľňa a spálňa sú na druhom podlaží. V kúpeľni je vaňa, umývadlo so zrkadlom, priestor pre automatickú práčku a toaleta. Spálňová časť je riešená dreveným obkladom, spálňovým nábytkom a vstavanou skriňou. Tretie podlažie je podkrovie, ktoré je možné pretvoriť podľa vlastných predstáv. Priestor na parkovanie je vo dvore, kde je parkovacie státie pre jedno auto (patrí k mezonetu). Parkovanie je možné aj pred domom.

Mezonet je postavený z tehly. Osadené sú plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, položená plávajúca podlaha v kombinácií s dlažbou a kvalitné obklady, interiérové dvere a zárubne, drevené schodisko, drevené trámy, kuchynská linka na mieru so zabudovanými kvalitnými elektrickými spotrebičmi (myčka, elektrická rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou), drevený obklad v podkroví, vstavaná skriňa. Nehnuteľnosť sa predáva vrátane vstavaného zariadenia a vybavenia.

Územie rodinných domov, tichá lokalita, Malý Dunaj, športové vyžitie - cyklotrasy (Malodunajská cyklotrasa), dobrá dostupnosť do centra mesta, napojenie na obchvat za pár minút.

Byt je kúpou voľný.

Cena: 150.000 EUR

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 2-izb. mezonetový byt na Ihličnatej ul. vo Vrakuni

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.