2-izb. NOVOSTAVBA Geologická ul. - P. Biskupice  

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Vrakuňa
Geologická
pred 138 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

GRAFT ponúka 2-izb. NOVOSTAVBA Geologická ul. - P. Biskupice v OV, 43,05 m2, 5/6, loggia 8,88 m2, výťah. 

Byt kompletne zariadený, pozostáva zo vstupnej predsiene kde je umiestnená veľká šatníková skriňa so zrkadlovými dverami. Z predsiene sa vstupuje do kuchyne a do kúpeľne v ktorej je rohový sprchovací kút s murovanou vaničkou /v roku 2018 vymený za nový, WC, umývadlo, zrkadlo, rebríkový radiátor. Úložné priestory v kúpelke poskytuje skrinka umiestnená pod umývadlom. V kuchyni sa nachádza veľká kuchynská linka v tvare L so zabudovanou elektrickou rúrou a sklokeramickou varnou doskou, nerezovým umývadlom s odkladacím priestorom a digestorom. V kuchynskej linke je priestor aj na umiestnenie mikrovlnnej rúry. Vedľa kuchynskej linke je umiestnená chladnička. Súčasťou kuchyne je aj kuchynský stôl s troma stoličkami. Z kuchyne sa vstupuje na priestranný presklený balkón o rozlohe 8,88 m2. Kuchyňa tvorí spolu s obývacou izbou spoločný otvorený priestor prehľadne vyčlenenými zónami. V obývacej izbe sa nachádza sedačka, TV zostava s množstvom odkladacieho priestoru, knižnica a priestranný šatník. Z obývacej izby sa vchádza do spálne /spací kút/ kde je umiestnená manželská posteľ. V prípade potreby sa tam zmestí aj regálová zostava Kallax pripadne niečo v podobných rozmeroch na vytvorenie ďalších odkladacích priestorov. Ďalšie odkladacie priestory na veci ktoré nepotrebujete mať v byte poskytuje murovaná pivnica nachádzajúca sa na medziposchodí, doslova pár krokov od bytu.

Byt ma v súčasnosti nájomníka, preto je obzvlášť vhodný pre niekoho kto chce do nehnuteľnosti investovať a nemusí zháňať nájomníka. Parkovanie je možné pri dome. V blízkosti sa nachádzajú obchody, služby, MHD, park, lesopark, cyklotrasa, diaľnica, dobrý prístup do mesta.

Mesačné náklady na bývanie sú nízke – cca 55 Eur /vrátane zabezpečeného upratovania spoločných priestorov/ + Elektrina cca 25 Eur.  - V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na týchto číslach: 0904/ 898 328, 0903/210 582, 0911/937 698, 0902/ 896 789. 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 2-izb. NOVOSTAVBA Geologická ul. - P. Biskupice  

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.