Apartim sro predá pekný, zrekonštruovaný 3 i byt na Estónskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Vrakuňa
Estónska
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 93 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Apartim s.r.o. predá pekný 3 izbový byt na Estónskej ulici, v mestskej časti Podunajské Biskupice.

Byt s výbornou dispozíciou je po 8 ročnej kompletnej rekonštrukcii, má rozlohu 66 m2. Nachádza sa na 4 poschodí z 8 poschodového rekonštruovaného bytového domu.

V rámci rekonštrukcie boli menené plastové okná, podlahy, rozvody vody a elektriny, interiérové dvere a zárubne, vchodové bezpečnostné dvere, kuchynská linka, kúpelňa a WC.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne, dvoch samostatných izieb, obývačky s loggiou a kuchyne. V priestrannej vstupnej chodbe sa nachádza veľký rolldor s dostatkom úložného miesta, sú v nej vstupy do samostatného WC so závesnou misou (geberit) a kúpeľne, kde sa v rámci rekonštrukcie menilo pôvodné umakartové jadro za murované a vymenil sa okrem sanity aj odpad a vodoinštalácia. Do kuchyne sa vchádza ako z chodby tak aj z obývačky. V chodbe je na podlahe dlažba a v kuchyni a ostatných izbách je moderná plávajúca podlaha, rovnaká v celom byte.

V okolí je výborná občianska vybavenosť, potraviny, poliklinika, pošta, lekáreň, kaviarne, reštaurácie, fitnes a ďalšie iné služby. Oddychovo-športové vyžitie ponúka blízky lesopark, rieka Malý Dunaj a cyklisticko-korčuliarska hrádza popri rieke, všetko v blízkosti "na pešo". Taktiež je tam dobré dopravné spojenie do mesta ako aj na diaľnicu, po otvorení obchvatu bez akýchkoľvek zápch.

Možnosť financovania cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Kontakt:

Juraj Herceg

0903 408 815

www.apartim.sk

apartim@apartim.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Apartim sro predá pekný, zrekonštruovaný 3 i byt na Estónskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.