Ponúkame 2 izbový mezonet na Ihličnatej ulici v Bratislave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Bratislava
Vrakuňa
Ihličnatá
pred 23 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 izbový mezonetový byt v zateplenej 13 ročnej stavbe rodinného domu na Ihličnatej ulici v Bratislave - Vrakuni s vlastným parkovaním a spoločným pozemkom.

Celková výmera je 46,55 m2. 

Orientácia - SV .

Nehnuteľnosť je pripojená na dôležité inžinierske siete - voda, elektrina, kanalizácia.

Vykurovanie je riešené elektrickým kotlom prostredníctvom podlahového kúrenia na prízemí, ako aj ohrev teplej vody bojlerom.

Mesačné náklady sú vo výške 100 € / 1 osoba vrátane energií. TV + internet aktuálne od spoločnosti UPC.

Byt dispozične pozostáva na 1. nadzemnom podlaží (prízemie) z obytnej miestnosti, v ktorej je vstupný priestor, kuchynská časť a vnútorné schodisko, na 2. nadzemnom podlaží je chodba, obytná miestnosť, kúpeľňa s WC a podkrovný priestor.

Podlahy v obytných miestnostiach, kuchynskej časti, chodbe, podkrovnom priestore sú z veľkoplošných laminátových parkiet. V kúpeľni s WC je keramická dlažba. Okná v byte sú plastové s izolačným dvojsklom s vnútornými žalúziami. Vnútorné schodisko na 2. nadzemné podlažie je drevené vretenové, do podkrovného priestoru sú drevené skladacie rebríkové schody.

V kuchynskej časti je osadená kuchynská linka v tvare L s varnou doskou, elektrickou rúrou, zabudovanou mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu, silgranitovým drezovým umývadlom.

V kúpeľni je vaňa, umývadlo, pákové batérie, WC misa so zabudovanou nádržou. Vnútorné omietky sú vápenocementové hladené, šikmé časti sú obložené dreveným obkladom z tatranského profilu. Vykurovanie na 1. nadzemnom podlaží je elektrické podlahové, na 2. poschodí je inštalovaný elektrický ohrievač, v kúpeľni s WC je elektrický rebríkový radiátor. Príprava TÚV je zabezpečená v elektrickom zásobníkovom ohrievači umiestnenom v kúpeľni.

Byt v rodinnom dome bol skolaudovaný v r.2010.

Nehnuteľnosť sa predáva vrátane vstavaného zariadenia a vybavenia.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v blízkosti Malého Dunaja na Ihličnatej ulici hneď vedľa plánovaného projektu Nový Majerhof. Územie rodinných domov, tichá lokalita, Malý Dunaj, športové vyžitie - cyklotrasy (Malodunajská cyklotrasa), dobrá dostupnosť do centra mesta, napojenie na obchvat za pár minút. V okolí všetka občianska vybavenosť.

Cena nehnuteľnosti je 147.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.500,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 150.500,-Eur celkom.

Kontakt: Lucia Klinková, klinkova@maximreal.sk, tel: 0911 222 985

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

 Prečo kúpiť tento byt:

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Ponúkame 2 izbový mezonet na Ihličnatej ulici v Bratislave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.