ÚTULNÝ 3-IZB. BYT, ČIASTOČNÁ REK., BRATISLAVA - VRAKUŇA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 7

Bratislava
Vrakuňa
Toplianska
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj útulný, tichý 3 izbový byt v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa - na ulici Toplianska. Je situovaný na vyvýšenom prízemí v 7 poschodovom zrekonštruovanom bytovom dome.

Nehnuteľnosť je po čiastočnej avšak veľmi dobrej rekonštrukcii - plne zrekonštruovaná kúpeľňa, samostatná toaleta, dlažba v predsieni a kuchyni, plávajúca podlaha v obytných izbách, zasklenie a montáž keramickej dlažby na loggii, výmena okien za plastové a montáž okrasných kovaných mreží na všetkých oknách.

Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so zabudovanými vstavanými skriňami, z ktorej sa vchádza do oddelenej kúpeľne so sprchovým kútom a na oddelenú toaletu. Z priestrannej obytnej miestnosti s prechodom do oddelenej kuchyne so zánovnou kuchynskou linkou. V neposlednom rade 2x samostatná spálňa. Príslušenstvom bytu je pivničná kobka o výmere 1,5 m2 a zasklená loggia o výmere 4 m2.

Bytový dom je po celkovej rekonštrukcii - zateplený, menené všetky rozvody. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza množstvo miest na parkovanie.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Toplianska ulica - Bratislava m.č. Vrakuňa

* poschodie: vyvýšené prízemie zo 7 poschodí

* pivnica

* stav: čiastočná rekonštrukcia

* parkovanie pri bytovom dome

* tichá a "zelená" lokalita

* ihneď k nasťahovaniu

* vhodný na investičný zámer

VÝMERA:

celková rozloha: 70 m2

úžitková plocha bytu: 66,30 m2

Možnosť zakúpenia garáže v blízkosti bytového domu.

CENA: 13.000,-EUR

LOKALITA A OKOLIE:

Byt a bytový dom sa nachádzajú v tichej časti mestskej časti Vrakuňa - Bratisklava II. V okolí nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť - obchody lokálneho významu, BILLA, služby, kaviarne miestneho charakteru a reštaurácie. Zastávky MHD sú vzdialená do 5 minúty chôdze. Doprava zabezpečuje linky autobusov a električiek - linky č. 71,72,75,78, 87...

Odporúčam vidieť!

CENA: 167.000,-EUR

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie!

ID: 8181920

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: ÚTULNÝ 3-IZB. BYT, ČIASTOČNÁ REK., BRATISLAVA - VRAKUŇA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.