TUreality ponúka na predaj svetlý 3-izbový na Toryskej v Bratislave, 69,4 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Bratislava
Vrakuňa
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj svetlý 3-izbový byt v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom, v Bratislavskej mestskej časti Vrakuňa, na Toryskej ul..

BYTOVÝ DOM je po rekonštrukcii (zateplenie + nová fasáda a strecha, nový výťah, elektrické rozvody, vymaľované spoločné priestory, bytové stúpačky sú v štádiu pripravovanej rekonštrukcie, nové sú oba vstupné vchody vrátane el. vrátnikov a schránok).

BYT: Celková rozloha bytu je 67 m² + pivnica 2,4m², je orientovaný na V (obývacia izba a kuchyňa) a Z (dve spálne). Byt pozostáva z priestrannej haly - hlavnej komunikačnej miestnosti bytu, z ktorej sa vchádza do samostatnej kúpeľne, samostatného WC, jedej zo spálni, z obývacej izby sa vchádza do druhej spálne, na lodžiu a kuchyne. Zasklená lodžia je prístupná z obývacej izby o výmere cca 4m².

Byt sa nachádza na 7.poschodí zo 7, pivnica je situovaná v suteréne bytového domu. Na podlaží sú len 2 byty, celkovo vo vchode, ktorý je udržiavaný a čistý, je len 14 bytov. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukcou, ktorá prebiehala kontinuálne podľa potreby - vymené okná - 5komorové, kuchynská linka, ktorá je staršia (cca 15 rokov) ale je stále funkčná, rovnako boli vymenené aj vchodové dvere, ktoré spĺňajú maximálne bezpečnostné požiadavky. Prebehla aj čiastočná rekonštrukcia kúpeľne.

LOKALITA: Lokalita - Bytovka je situovaná v tichej lokalite s bohatou občianskou vybavenosťou, športoviskami a detskými ihriskami zasadenými do zelene v rámci vnútrobloku. V blízkosti sa nachádza tiež cyklotrasa, lesopark a Malý Dunaj. V blízkosti sú škola, škôlka, pošta, lekáreň, potraviny. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Hron. Výborná dostupnosťou do centra mesta či už autom alebo MHD.

PARKOVANIE: Parkovanie je bezproblémové aj počas pracovných dní priamo pred bytovým domom.

V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na +421 41 3217800, alebo mailom: andras@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.