Vkusne zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou na Toryskej ulici v BAII

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Bratislava
Vrakuňa
Toryská
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BDZ reality ponúka na predaj vkusne zrekonštruovaný 3 izbový byt na Toryskej ulici vo Vrakuni.

Krásny, útulný byt má podlahovú plochu 68,13 vrátane pivnice 3,5 m2 + loggia 4,4 m2, spolu: 72,53 m2.

Byt má výbornú dispozícii s veľkými izbami, nepriechodné spálne majú 13,1 m2 a 12,4 m2, obývačka má 17,6 m2 z nej vstup na loggiu aj do kuchyne. Do všetkých izieb a príslušenstva okrem kuchyne je vstup z priestrannej chodby s rozlohou 9,3 m2. Z priechodu do kuchyne je vytvorená praktická komora. Majiteľ bytu má k dispozícii ešte ďalšiu murovanú pivnicu na prízemí s rozlohou cca 4 m2.

V byte sú zrekonštruované, podlahy, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, interiérové dvere aj zárubne, vchodové - bezpečnostné dvere. Moderná, biela kuchyňa je vybavená zabudovanými spotrebičmi: umývačka, mikrovlnka, elektrická rúra, digestor, plynová varná platňa. Okná sú plastové so žalúziami, loggia je tiež zasklená plastovým oknom. V spálni je na celú stenu vstavaná skriňa a ďalšia je v chodbe.

Z loggie je výhľad do parku, orientovaná je aj s kuchyňou na juho-východ, spálne sú orientované na severo-západ. V byte je zavedený internet Orange. V dome je aj optické pripojenie Telekom, Slovanet, UPC.

Byt sa nachádza v bytovom dome na prvom poschodí čo môže byť vítané pre ľudí, ktorí neradi používajú výťah, výťah v dome nie je. Pod bytom na prízemí sú vykurované priestory. Nízkopodlažný dom má 4 poschodia a na každom poschodí sú len 2 byty čo vytvára príjemnú susedskú atmosféru.

Bytový dom je zateplený vrátane strechy, má novú vchodovú bránu, zvončeky, vymenené sú tiež stúpacie rozvody.

Byt poskytne príjemné a pokojné bývanie pre rodinu alebo ľudí čo hľadajú lokalitu kde je všetko v dosahu na pešo s možnosťou parkovania v okolí domu bez problémov.

Lokalita je veľmi dobre vybavená, všetko je na pešo do pár minút, materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, banky, trhovisko, reštaurácie, NC Hron je 300 m, MHD zastávka je 150 m, interval spojov do centra je každých 7 minút aj do ďalších častí Bratislavy. Výjazd na diaľnicu je 3 km.

Kúpu bytu je možné financovať aj hypotekárnym úverom.

V cene je zahrnutý kompletný servis RK spojený s prevodom bytu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Vkusne zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou na Toryskej ulici v BAII

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.