Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Vraždová Otília Ing.
Telefón:
+421915156732
E-mail:
ID ponuky:
12136925

Exkluzívne... Predaj luxusných veľkometrážnych bytov v krásnej prírode v uzatvorenom areáli

161 900
Plocha:  
89 m2

Poschodie:  
1.

okres Čadca
Čadca
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners Vám ponúka na predaj 6 veľkometrážnych bytov nachadzajúcich sa v typickej kysuckej osade s pôvodnými drevenicami na polosamote v osade Škrabákovci okr. Čadca. Nehnuteľnosť sa nachádza v uzatvorenom areáli o rozlohe 2600m2 so záhradou, detským ihriskom a ohniskom kde si môžete v súkromí vychutnávať Vaše voľné chvíle s priateľmi a rodinou. Po príchode budete očarený tichom, kľudom a spevom vtákov. Vďaka útulným balkónom a terasám s osvetlením si môžete vychutnávať fascinujúce panoramatické výhľady na okolité pohoria.

Poďme teda k vybaveniu areálu ktorý disponuje vyhradenými parkovacími miestami, krytým garážovým státím s nabíjacimi stanicami pre autá a e-bicykle, záhradou, vlastnou studňou a čističkou odpadových vôd. O údržbu okolia a spoločných priestorov areálu sa celoročne stará správca.

V bytovom dome s troma nadzemnými podlažiami sa nachádza šesť priestranných 3- izbových bytov s výmerou od 77m2 až 89m2. Súčasťou každého bytu je terasa, balkón, dostatočný úložný priestor pre vaše veci na chodbe pred bytom a pivnica.

Byt č.1 na 1.NP - má bezbariérový prístup na pozemok o veľkosti 70m2 pred bytom

- výmera bytu je 78m2, terasa 14m2 a balkón 3m2

- cena: 187.000eur Voľný!

Byt č.2 na 1.NP - má bezbariérový prístup

- výmera bytu je 86m2, terasa 14m2

- cena: 197.000eur Voľný!

Byt č.3 na 2.NP - výmera bytu je 77m2, terasa 15m2 a balkón 3m2

- cena: 161.900eur Voľný!

Byt č.4 na 2.NP - výmera bytu je 86m2, terasa 12m2 a balkón 3m2

- cena: 194.000eur Voľný!

Byt č.5 na 3.NP - Rezervovaný!

Byt č.6 na 3.NP - s mezonetovým priestorom na spanie je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi, ktorým poskytne pohodlie, súkromie a priestor na nikým nerušený oddych.

- výmera bytu je 89m2, terasa 12m2 a balkón 3m2

- cena: 204 .000eur Voľný!

Prirodzené svetlo sa dostáva do bytov vďaka dobrej orientácii, čo prispieva k príjemnej atmosfére, úspore energie a pridáva na ich celkovej hodnote.

Byty sa predávajú v stave HOLOBYT a budú dokončené v júni 2024. Po dohode je možné dokončenie do prevedenia ŠTANDARD. Doplatok je individuálny a závisí od rozsahu prác.

V prevedení HOLOBYT je zahrnuté:

-podlahové teplovodné kúrenie s elektrickým kotlom a bojlerom na ohrev vody, okenné portálové Slide systémy,ovládanie spotrebičov a kúrenia cez mobilnú aplikáciu, predpríprava na krb a zabezpečovací systém.

Pri kúpe týchto bytov si prídu na svoje milovníci nádherných scenérií, unikátnych prírodných krás i aktívneho oddychu, nakoľko sa v blízkom okolí nachádza aj lyžiarske stredisko Veľká Rača s výbornými podmienkami pre zimné športy.

Dostupná kompletná občianska vybavenosť a blízka krásna príroda, boli hlavné predpoklady na vytvorenie nových možností pre bývanie práve v tejto lokalite.

Vzhľadom na blízkosť lyžiarskych stredísk a rekreačnú lokalitu odporúčam byty aj ako investíciu na krátkodobý prenájom.

Cena: od 161.900eur

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0915156732.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis.

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

In The City

https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2494

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.