Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Jozef Butin
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53247

Na predaj 2,5 - izbový byt v obci Chynorany, Školská ulica 57 m2

73 990
Plocha:  
56 m2

okres Partizánske
Chynorany
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj pekný slnečný 2,5-izbový byt bez balkóna so znaleckým posudkom v obci Chynorany, Školská ulica. Byt s rozlohou 56,24 m2 sa nachádza na 2/4 poschodí v panelovom bytovom dome bez výťahu ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou( zateplený obvodový plášť, nová fasáda, strecha).

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: výborná dispozícia bytu + dobrá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou + nízke mesačné náklady, výborný na prenájom, ale aj trvalé bydlisko.

VYBAVENIE BYTU: šatníková skriňa, kuchynská linka vyrobená na mieru, sklokeramická varná doska, vstavané spotrebiče - (elektrická rúra, mikrovlnka, chladnička), plastové okná, vonkajšie a vnútorné žalúzie, laminátové podlahy v izbách, dlažba - kuchyňa, chodba, kúpeľňa, sprchový kút, keramický obklad.

DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa priechodná s obývacou izbou, nepriechodná detská izba, 1x nepriechodná menšia izba (šatník).

OKOLIE: Obec Chynorany sa nachádza približne v strede medzi mestami Partizánske - 10 km a Topoľčany - 12 km je tu dostupná kompletná občianska vybavenosť - podstatný doplnok dobrého bývania všetko máte skutočne na dosah, základná škola 1-9, materská škola, pošta, nákupné stredisko, ambulancia všeobecného lekára pre deti a dorast, všeobecná ambulancia pre dospelých, autobusové a vlakové spojenie.

NÁŠ NÁZOR: Prijemný slnečný byt ktorý si môžete prispôsobiť podľa Vašich predstáv v dobrej lokalite s bezproblémovým parkovaním. Vrelo odporúčame!. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu. K bytu bol vytvorený znalecký posudok. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt: +421413217800, butin@tureality.sk, jozefbutin.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 2,5 - izbový byt v obci Chynorany, Školská ulica 57 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.