Veľkometrážny 3-izbový byt s balkónom v kúpeľnom mestečku Číž - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
96 m2

okres Rimavská Sobota
Číž
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:118-113-ANO3E

VIDEO SI VIETE POZRIEŤ NA: youtu.be/gZmuQngRPfk ALEBO NA NAŠEJ STRÁNKE: Reality BeMi (pobočka Rimavská Sobota)

3D OBHLIADKU TOHTO BYTU SI VIETE POZRIEŤ NA: my.matterport.com/show/?m=xy8ks72kVV2 ALEBO NA NAŠEJ STRÁNKE Reality BeMi (pobočka Rimavská Sobota)

Exkluzívne Vám ponúkame krásny a kvalitne zrekonštruovaný veľkometrážny 3-izbový byt s balkónom o rozlohe 96m2 v okrajovej časti vyhľadávaného kúpeľného mestečka Číž. Samotný bytový dom je vzdialený 400m od známych a vyhľadávaných prírodných jódových kúpeľov s wellness službami zameranými na liečenie ciev, nervov a pohybového ústrojenstva. Tiež sa tu nachádza termálne kúpalisko Číž. Byt sa nachádza na 1. poschodí dvojposchodového panelového bytového domu, a prízemnú časť bytového domu tvoria tiež byty. Byt dispozične pozostáva z chodby, kuchyne so špajzou, kúpeľne s vaňou, osobitného WC, obývačky s balkónom, spálne a detskej izby. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytové domu. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, bola prevedená nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, rozvody kúrenia, cca 6 ročný vlastný kondenzačný plynový kotol, ktorý si zohrieva vodu a dá sa prepínať na zimný a letný režim, v celom byte je v izbách laminátová podlaha v jednom odtieni, v kúpeľni a WC nová sanita, keramická dlažba, plastové okná, nové bezpečnostné vchodové dvere. Bytový dom je panelový a bol čiastočne zrekonštruovaný, bola vymenená strecha, vymenené stúpacie zariadenia, upravený interiér bytového domu, osadené plastové okná na medziposchodiach, plastové vchodové dvere. Bytový dom je panelový, fasáda je brizolitová a v dobrom stave. V lete tohto roku sa budú rekonštruovať aj balkóny, poplatok za rekonštrukciu je už uhradený.

Byt disponuje vlastným plynovým kotlom, ktorý ústredne vykuruje celý byt prostredníctvom 2-panelových radiátorov zn. Korado, voda je obecná, kanalizácia je obecná, každý byt má vlastný elektromer. Okolie ponúka pekný výhľad na prírodu. Mesačné náklady na bývanie predstavujú cca 80€ pre 2 osoby.

Miestne prírodné jódové kúpele s wellness službami disponujú 3 liečivými prameňmi a sú zamerané na liečenie ciev, nervov a pohybového ústrojenstva. Taktiež v okolí tejto atraktívnej obce sa nachádza niekoľko zážitkových miest a stredísk, ktoré ponúkajú okrem nádhernej prírodnej scenérie ideálne podmienky na letnú či zimnú turistiku, hubárčenie, rybolov, cykloturistiku ale aj rôzne atrakcie v okolitých miestach ako je napr. rekreačné stredisko Kurinec a vodná nádrž Teplý vrch, ktoré sú vzdialené len 28 min. autom, alebo vodná nádrž Hubovo vzdialené 19 min autom.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Cena: 49900€

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľkometrážny 3-izbový byt s balkónom v kúpeľnom mestečku Číž - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.