HALO reality - Predaj, trojizbový byt Demänovská Dolina, Staré koliesko - EXKLUZÍVNE HALO REALI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

okres Liptovský Mikuláš
Demänovská Dolina
pred 162 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt v samotnom srdci Demänovskej doliny - časť Staré koliesko, len 200 m od lyžiarskeho strediska Jasná Lúčky a 350m Jasná Záhradky.

BYTOVÝ DOM:

Byt sa nachádza na prízemí trojpodlažného tehlového bytového domu (bez výťahu), ktorý zatiaľ neprešiel zateplením. Zateplenie sa plánuje. Základy bytového domu boli zaizolované a bol zrekonštruovaný vstup do vchodu - schody a nové vchodové dvere.

BYT - ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

Samotný byt je orientovaný na sever, východ a juh a prešiel v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou. Vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné značky ADLO. Podlaha bola vyrovnaná nivelizačnou hmotou, na ktorú bolo položené teplovodné podlahové vykurovanie (samostatný elektrický kotol Protherm) a plávajúca podlaha. Bola vymenená elektroinštalácia - meď, urobené stierky, severná stena bola odizolovaná pieskovcovo-íľovou izoláciou Wolf, v celom byte bolo urobené zateplenie stropu izoláciou NOBASIL a následné dokončenie sandrokartónovým podhľadom, v centrálnej časti bytu s bodovými svetlami. Okná sú plastové - Salamander s izolačným 3-sklom (5 rokov záruka). V celom byte je nábytok namieru s množstvom odkladacieho priestoru v podobe vstavaných skríň s otváracím systémom Klik-Klak. V byte sa nachádza trezor na cennosti.

KUCHYŇA:

Kuchynská linka namieru s dizajnovým originálnym ručne robeným obkladom so vstavanými spotrebičmi, ktoré samorejme zostávajú pri predaji - mikrovlnná rúra, umývačka riadu, el. rúra, el. sklokeramická varná doska - všetko značky BOSCH, vstavaná chladnička Electrolux. Z kuchyne je prístup na balkón.

KÚPEĽŇA:

V kúpeľni a na samostatnej toalete (Geberit) boli použité materiály od spoločnosti Empíria, masívne drevo, sprchový systém Hansa a batérie Hansgrohe. V kúpeľni zostáva práčka Samsung.

OBÝVACIA IZBA:

V obývacej izbe sa nachádza gauč s konferenčným stolíkom a 43 palcovou LED TV Samsung, barové stoličky a pult oddeľujúci kuchynský kút. Takisto je tam predpríprava na vonkajší komín a krbovú piecku.

DVE SAMOSTATNÉ IZBY:

Okrem obývacej izby spojenej s kuchyňou sa v byte nachádzajú dve samostané izby orientované na juh. V oboch sa nachádzajú vstavané skrine a obe majú prístup na balkón. V jednej sa nachádza manželská posteľ a v druhej jednolôžko s komodou.

K bytu prislúcha pivnica o rozmeroch 1,2 x 2,25m.

OKOLIE:

Demänovská dolina, v ktorej sa byt nachádza je najnavštevovanejšou lokalitou Nízkych Tatier s výbornou dostupnosťou priamo z diaľnice D1. Sú tu veľmi dobré podmienky nielen na zimné športy ale aj turistiku a ďalšie letné rekreačné aktivity ako skalolezenie, návšteva aquaparku Tatralandia (15 km) a cykloturistiku. V blízkosti sa nachádzajú svetoznáme jaskyne - Demänovská jaskyňa Slobody, Demänovská ľadová jaskyňa, Vrbické pleso (1 km), ľanový park Tarzánia (500m) Energetická trieda D.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: LM-53648.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: HALO reality - Predaj, trojizbový byt Demänovská Dolina, Staré koliesko - EXKLUZÍVNE HALO REALI

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.