!!!Priestranný!!! Slnečný 3 izbový byt Dubnica nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
6.

okres Ilava
Dubnica nad Váhom
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt o výmere 69m2 vo vyhľadávanej lokalite mesta Dubnica nad Váhom – Pod Hájom BYT: Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so stavanou skriňou, kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou, priestrannej kuchyne, obývacej izby s klimatizáciou, spálne a detskej izby. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: na mieru kuchynská linka, rozvody elektriky, podlahy, jadro, plastové okná, znížené stropy, bezpečnostné dvere. Byt ostáva zariadený. K bytu prislúcha 2-krát pivnica a balkón.

BYTOVÝ DOM:

Byt sa nachádza v bytovom dome na 6. poschodí. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. LOKALITA: Nakoľko sa byt nachádza v neďaleko centra mesta Dubnica nad Váhom je zabezpečená kompletná občianska vybavenosť (potraviny, škola, škôlka, ihrisko ....)

ODPORÚČANIE MAKLÉRA: 

Tento byt je vhodný ako na bývanie, tak aj na investíciu vzhľadom na jeho polohu. Parkovanie, kompletná rekonštrukcia a zariadenie je pripravené na nasťahovanie pre nových majiteľov. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 601 884

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.