PRIESTRANNÝ 3-IZB. BYT, ZARIADENÝ, 54 M2 TERASA, GARÁŽ, NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
89 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Senec
Dunajská Lužná
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom priestranný 3-izbový byt s výhodami rodinného domu na ulici Jarná; v obci Dunajská Lužná (cca 4 km od Bratislavy). Nachádza sa na 1. NP zo 4 NP s výťahom. Prenajíma sa zariadený, so samostatnou garážou v suteréne bytového domu a je ihneď k dispozícii.

Samotný byt pôsobí veľmi vzdušne a priestranne, má vyššie stropy a orientáciu na 3 svetové strany. Disponuje dostatočným množstvom úložného priestoru - samostatný šatník hneď pri vstupe; vstavaná skriňa v každej spálni. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou vybavenou kuchynskou linkou značky Decodom s tlmiacim systémom, zabudovanými spotrebičmi a jedálenským kútom. V kúpeľni je vaňa aj sprchový kút a dve umývadla. Toaleta je samostatná s umývadlom, práčkou a plynovým kotlom zn. BAXI. Veľkým bonusom je naozaj priestranná terasa o výmere 54 m² s prístreškom LEXAN a záhradným nábytkom, na ktorú je prístup z obývacej izby. V byte je laminátová podlaha, v kuchyni, kúpeľni a na toalete je dlažba. Nehnuteľnosť sa prenajíma takmer kompletne zariadená. Tento byt Vám poskytne naozaj komfortné bývanie, kde sa budete cítiť takmer ako v rodinnom dome. Súčasťou prenájmu je uzamykateľná garáž v suteréne bytového domu. Vďaka rozlohe 22 m² poskytuje dostatok miesta nie len pre auto, ale aj ďalší úložný priestor. Navyše je do garáže dovedený internet, takže je možné ju v prípade potreby využívať aj ako priestor pre prácu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Jarná ulica; Dunajská Lužná

* rozloha bytu: 89,17 m²

* rozloha terasy: 54,07 m²

* rozloha bytu celkom: 143,24 m²

* rozloha garáže: 22,21 m²

* možnosť parkovania aj pred bytovým domom

BYTOVÝ DOM:

* 3-poschodová tehlová novostavba (kolaudácia r. 2008)

* výťah

* slušný, čistý bytový dom

LOKALITA A OKOLIE:

Byt a bytový dom sa nachádzajú na začiatku obce Dunajská Lužná na ulici Jarná. Zastávka SAD je vzdialená 7 minút chôdze, vlaková stanica vzdialená 4 minúty autom. Je zaužívaným zvykom, že si tam obyvatelia "odložia" autá a cestujú do BA vlakom. Vďaka D4R7 je však situácia s dopravou do hlavného mesta oveľa lepšia a do centra Bratislavy sa dostanete za približne 20 minút. Obec disponuje taktiež občianskou vybavenosťou (základná škola - vzdialená 9 minút chôdze od domu; potraviny; pošta; lekáreň). Priamo pri bytovom dome je salón krásy či zubná klinika. Okolie poskytuje množstvo možností na športové aktivity - tenisová škola, jazerá Nové Košariská či obecný futbalový klub.

CENA: 1.060,-EUR (800,-EUR/nájom + 260,-EUR energie vrátane garáže a internetu s TV od operátora Telekom)

V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.

Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške mesačného nájmu.

ID: 81807322

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: PRIESTRANNÝ 3-IZB. BYT, ZARIADENÝ, 54 M2 TERASA, GARÁŽ, NOVOSTAVBA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.