Kontaktné údaje

JUDr. Branislav Fázik, Pnorf-real estate

Závalie 11/B

92001 Hlohovec

Meno:
JUDr. Branislav Fázik  
Telefón:
 
Mobil:
0904825980
E-mail:

Exkluzívne PNORF – novostavba 3i bytu, 72 m2, loggia, Puškinova ul.

145 000
Plocha:  
72,72 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Galanta
Galanta
Slnečná
pred 79 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Virtuálna obhliadka: https://kuula.co/share/NB1RX/collection/7FP0y?logo=-1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&thumbs=1

Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj kompletne zariadený a vybavený 3-izbový byt s prekrytou terasou 7,6 m2, fran. balkónom s nerezovým zábradlím, dvoma parkovacími miestami, nachádzajúci sa v novostavbe v tichej lokalite a slepej ulici v novovybudovanej Mládežníckej štvrti na Puškinovej ul. v Galante.

Byt má inteligentné dispozičné riešenie s orientáciou na 3 svetové strany (V, S a Z), nepriechodnými miestnosťami, obývacou izbou spojenou s kuchyňou a jedálňou, veľkými presklenými plochami a priestrannou loggiou SV orientácie, ktorá je prístupná z obývacej izby.

Dispozícia bytu: schodisko, chodba, samostatná toaleta s umývadlom a oknom, kúpeľňa s vaňou, 2x nepriechodné spálne so šatníkom, obývacia izba s kuchyňou a jedálňou a fran. balkónom s nerezovým zábradlím a výstupom na terasu.

Technické vybavenie bytu: alarm, el. vrátnik, termostat, kvalitný plynový kotol so zásobníkom VIESSMAN, ktorý zabezpečuje ohrev vody, vykurovanie bytu prostredníctvom radiátorov, zásuvky a vypínače zn. Legrand Valena, medené rozvody plynu, predpríprava na klimatizáciu a zabezpečenie, el. teplovzdušná rúra, plynová varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, úsporné LED osvetlenie.

Zariadenie bytu: kuchynská linka na mieru, dvere a ich obloženie so špičkovým kovaním, sedacia súprava, konferenčný stolík, stôl, 4x stoličky, manželská posteľ, skriňa, komoda, vaňa, 4x miešacie batérie, skriňa pod umývadlom, vstavaná skriňa na chodbe, vchodové dvere s bezpečnostným kovaním a plastové okná a dvere s trojsklom zn. Salamander.

Byt sa nachádza na II. NP tehlového bytového domu, skolaudovaného v r. 2020, len s ôsmymi 3-izbovými bytmi so samostatnými vchodmi a s možnosťou dokúpenia až dvoch vyhradených parkovacích miest. Cena jedného vyhradeného parkovacieho miesta je 6.000,-€.

Bonusy bytu: novostavba, tichá lokalita, limitovaná komunita vlastníkov, kvalitné prevedenie a vybavenie, priestranná terasa, parkovanie priamo pred bytom a možnosť okamžite bývať.

P n o r f

r e a l

e s t a t e:

p r o f e s i o n á l n e

p r á v n e

a

r e a l i t n é

s l u ž b y.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. 0904 825 980. AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@hotmail.com

+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Exkluzívne PNORF – novostavba 3i bytu, 72 m2, loggia, Puškinova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.