Príjemný 3 izbový byt 73 m2, Závalie, Hlohovec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
6. / 9

okres Hlohovec
Hlohovec
Závalie
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 241 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt o výmere 73 m2 neďaleko parku, v obľúbenej lokalite Závalie v Hlohovci. Byt sa nachádza na 6.poschodí v bytovom dome po kompletnej rekonštrukcii. Byt je vhodne dispozične riešený, pozostáva z 2 spální, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a pivnice. Byt je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 (murované jadro, výmena obkladov, sanity, priestranný sprchovací box, výmena rozvodov elektroinštalácií jadra, plávajúce podlahy, keramické dlažby, vkusné interiérové dvere, plastové okná s interiérovými žalúziami, klasická kuchynská linka).

Byt je optimálne presvetlený, okná SV aj západnej orientácie, balkón výmery 3 m2. K bytu prislúcha pivnica na prízemí o výmere 1,40 m2.

Bytový dom je po komplexnej rekonštrukcii z roku 2015 (obnova a zateplenie fasády, obnova vstupných priestorov, výmena rozvodov vodoinštalácií, zateplenie strechy, nový výťah), energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona pri rekonštrukcii bytového domu. Vzhľadom na súčasné technické vyhotovenie je zaradenie do energetickej triedy B. Energetickú náročnosť bytu má súčasný majiteľ 140,-EUR /mesiac.

Názor makléra: Priestranný, svetlý byt, optimálnej dispozície po vydarenej, kompletnej rekonštrukcii, situovaný v obľúbenej lokalite nad mestom v bezprostrednej blízkosti mestského parku, s výbornou občianskou vybavenosťou (základná škola, stredná škola, potraviny, park, basketbalové a futbalové ihrisko, kúpalisko, zdravotné stredisko, divadlo, hvezdáreň a pod.)

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, províziu R1reality,

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve,

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Exkluzívna ponuka iba v R1reality. Zavolajte nám už dnes, radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Príjemný 3 izbový byt 73 m2, Závalie, Hlohovec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.