Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Stanislav Hruška
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52256

NOVÁ CENA 3i byt po rekonštrukcii s klimatizáciou, 68m2, Hlohovec

133 990
Plocha:  
68 m2

okres Hlohovec
Hlohovec
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s klimatizáciou vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky a obchodov v Hlohovci.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:

+ kompletná rekonštrukcia

+ výborná lokalita

+ bezproblémové parkovanie

Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom bytovom dome so zateplenou strechou. Výmera bytu je 68 m2 a je po kompletnej rekonštrukcii - murované jadro, rozvody elektriny, podlahy, sadrokartónové stropy + (bodové osvetlenie), interiérové dvere a obložkové zárubne, vchodové dvere (bezpečnostné ADLO), kuchynská linka so spotrebičmi, maľovky, podlahy,....

Dispozícia a vybavenie: Vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou, elektrickou rúrou a sporákom, komora, obývacia izba so vstupom na loggiu, dve samostatné izby, jedna so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné wc. Výhodou je aj presklená loggia.

Mesačné náklady: 120€ + elektrina a plyn podľa vlastnej spotreby. K bytu prislúcha pivnica a tiež spoločná odkladacia miestnosť pre celý bytový dom ("kočikáreň") + posilňovňa priamo vo vchode bytového domu. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov, reštaurácií. Parkovanie pred bytovým domom.

Mesto Hlohovec má priame napojenie na diaľnicu D1 a kompletnú občiansku vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na +421 41 3217800, alebo e-mailom na hruska@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.