PREDANÝ - DOKONALÝ 3 IZBOVÝ BYT

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

okres Humenné
Humenné
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

V absolutnej kvalite a s citom pre estetiku je kompletne zrekonštruovaný veľký trojizbový byt s loggiou na Košickej ulici v Humennom. Ideálne 2.poschodie s východo - západnou orientáciou poskytuje pohodu a komfort počas celého roka. Novozasklenná loggia so žalúziami sa stáva zaujímavou súčasťou obytnej plochy, ktorá je 74 m2. Prislúchajúca pivnica na prízemí bytového domu je murovaná.Plusom je špajza pri kuchyni. V súčastnosti prebieha exterierová rekonštrukcia bytovky (zateplenie, nová fasáda a úprava lóggií, výmena výťahu)

Rozsah rekonštrukcie :

- výmenna okien za plastové so žalúziami s sieťkami proti hmyzu - murovaná kúpelňa s vaňou (kvalitná sanita a batérie) - oddelené WC - plávajúce podlahy v kombinácií s keramickou dlažbou - medené elektrické rozvody - nové vodovodné rozvody - omietky - bezpečnostné dvere - interierové dvere a obložkové zárubne - rohová kuchyňká linka so zabudovanými spotrebičmi - roldor v spálni, detskej izbe a v chodbe

V cene bytu sú aj následovné spotrebiče a zariadenie:

práčka, chladnička, televízor, umývačka riadu, mikrovlna rúra, stôl a stoličky v kuchyni a kovové garnižové palice

Prvá obhliadka sa uskutoční 7. júna v popoludňajších hodinách. Pre ďalšie informácie, ako aj dohodnutie času obhliadky ma kontaktujte prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod.

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našími kolegami z odboru právnickeho, ekonomického a finančného sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, alebo predaja vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.