3-izbový byt byt, Ilava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

okres Ilava
Ilava
pred 271 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 270 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Alpia: Ponúkame Vám na predaj luxusný 3-izbový byt s balkónom po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII vo výbornej časti mesta Ilava. Nachádza sa na 5/5 poschodí s výťahom zatepleného bytového domu. Tento byt má veľmi dobrú dispozíciu. Pozostáva z priestrannej chodby, elegantnej kuchyne, veľkej obývacej izby, spálne, detskej izby, špajze, kúpeľne s rohovou vaňou aj sprchovacím kútom, WC, balkóna. K bytu patrí aj pivnica. Podlaha je v kombinácii dlažby a plávajúcej podlahy. Okná sú plastové, bezpečnostné vchodové dvere. Veľmi nízke mesačne náklady. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza plná občianska vybavenosť ako škola, škôlka, nemocnica, autobusová zastávka, potraviny a iné obchody a služby.

BENEFIT: V BYTE ZOSTÁVA KOMPLETNÉ ZARIADENIE a ako plus vyzdvihujeme to, že byt je ako aj zvonka, tak aj zvnútra zateplený!

Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle 0948 618 317, www.realityalpia.sk Preplatíme Vám znalecký posudok. Viac informácií na https://www.realityalpia.sk/preplatime-znalecky-posudok/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Špajza / komora:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.